«Σπίτι με το MEGA»: Ξεκίνησε το μεγάλο αφιέρωμα στην Ελένη Βιτάλη
Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης υποδέχεται τους τηλεθεατές στην εκπομπή στο «Σπίτι με το MEGA» με την Ελένη Βιτάλη
Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης υποδέχεται τους τηλεθεατές στην εκπομπή «Στο σπίτι με το MEGA» με την Ελένη Βιτάλη.
«Καλησπέρα σας. Καλωσήρθατε στο σπίτι μας, στο σπίτι σας. Σήμερ κατ’ εξαίρεση η οικοδέσποινα μου ζήτησε να σας υποδεχτώ εγώ.
Πριν πολλά χρόνια όταν ακόμα η τηλεόραση ήταν ασπρόμαυρη υπήρχε το Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης. Τότε εμφανίστηκε μια νεαρή κόπελα, εξαιρετική τραγουδίστρια με ένα εμβληματικό τραγουδάκι. Τότε νόμιζω κανείς δεν πίστευε ότι αυτή η νέα κοπέλα θα εξελιχθεί σε μια μεγάλη τραγουδίστρια, ένα τεράστιο ταλέντο η οποία θα γράψει πολύ σημαντικό κομμάτι στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού.
Κυρίες και κύριοι η Ελένη Βιτάλη»
«Είμαι ερωτευμένη καλλιτεχνικά με τον Ιεροκλή» είπε από την μεριά της η Ελένη Βιτάλη και υποσχέθηκε μια πολύ όμορφη βραδιά.
Καλεσμένοι της Ελένης στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά σημαντικοί καλλιτέχνες που ενώνουν τις φωνές τους με τη δική της και μας χαρίζουν σπουδαίες μουσικές στιγμές, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Γιάννης Κότσιρας, η Γιώτα Νέγκα και η Ηρώ Σαΐα. Special Guests της βραδιάς ο Τάκης Σούκας, ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.
- Προδημοσίευση του βιβλίου του Σαρκοζί: «Προσευχήθηκα να μπορέσω να σηκώσω τον σταυρό μου»
- LIVE: Βόλος – Κηφισιά
- Πορεία για τον Γρηγορόπουλο: Ένταση και επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας – Χημικά και προσαγωγές
- Πώς να μειώσεις τον λογαριασμό ρεύματος τον χειμώνα χωρίς να κρυώνεις
- Το Netflix αποκτά τους σούπερ ήρωες της DC – Το brand που δεν αξιοποιήθηκε ποτέ πλήρως
- «Είναι ο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις της γενιάς μας» – H Μάργκοτ Ρόμπι για τον Τζέικομπ Έλορντι στα Ανεμοδαρμένα Ύψη


