Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέο πρόβλημα υγείας για τον Πέτρο Φιλιππίδη;

Νέο πρόβλημα υγείας για τον Πέτρο Φιλιππίδη;

Μάλιστα η νύχτα ήταν πολύ άσχημη μιας και πέρασε μια ακόμη κρίση πανικού.

Μια ακόμα περιπέτεια με την υγειά του φαίνεται πως περνά ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος παραμένει κλεισμένος στο δωμάτιο του.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα nassosblog «Ο ηθοποιός παραμένει κλεισμένος στο δωμάτιο του. Μάλιστα η νύχτα ήταν πολύ άσχημη μιας και πέρασε μια ακόμη κρίση πανικού. Μαθαίνω πώς είναι σε ήπια καταστολή και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Δεν ενημερώνεται για όσα συμβαίνουν και η γυναίκα του είναι εκείνη που έχει επικοινωνία με τους δικηγόρους του… αλλά και με συνεργάτες και φίλους που τον στηρίζουν. Το κινητό τηλέφωνό του είναι κλειστό».

Θυμίζουμε ότι ο Φιλιππίδης νοσηλεύτηκε τις προηγούμενες ημέρες στο νοσοκομείο, ακριβώς στο χρονικό σημείο που προέκυψαν οι απίστευτες καταγγελίες σε βάρος του από πρωταγωνίστριες όπως η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Κατηγορίες που κατά το ρεπορτάζ αγγίζουν τριψήφιο νούμερο.

Οι δικηγόροι του παρέλαβαν τις υποθέσεις που τον αφορούν από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, ώστε ο ηθοποιός-σκηνοθέτης να ετοιμάσει τη δική του απολογία-απάντηση τις επόμενες ημέρες.

Μετά τη δημοσιοποίηση των καταγγελιών σε βάρος του και τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο, ακολούθησε η απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη από το σίριαλ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» αλλά και τη διαφημιστική καμπάνια της DIGEA, ενώ βέβαιη θεωρείται και η λήξη της συνεργασίας με τον θεατρικό επιχειρηματία Κάρολο Παυλάκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την ίδια στιγμή, όλα τα κανάλια που φιλοξένησαν σειρές με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη φέρονται αποφασισμένα να μην τις προβάλλουν ξανά ως επαναλήψεις.

Βλέποντας την απότομη κατηφόρα που έχει μπει η καριέρα του και η ζωή του ο Φιλλιπίδης εμφανίζεται καταβεβλημένος και σοκαρισμένος. Ενδεικτική η αντίδρασή του όταν πληροφορήθηκε τη λήξη της συνεργασίας του στο σήριαλ της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Όπως είχε αναφέρει στην εκπομπή το «Πρωινό» ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας, «υπάρχει ένα παρασκήνιο. Ενημερώθηκε ότι αποχωρεί από την σειρά. Μόλις 5 λεπτά κράτησε το τηλεφώνημα με στέλεχος της εταιρείας παραγωγής του κυρίου Καραγιάννη και του Πέτρου Φιλιππίδη. Ενημερώθηκε για τα διαδικαστικά και την απόφαση της ΕΡΤ ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει στη σειρά. Στενοχωρήθηκε πάρα πολύ. Ήταν φειδωλός στις κουβέντες του και κάποια στιγμή μιλούσε με σπασμένη φωνή».

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024