Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος κατά Μενδώνη: «Αδιανόητη η σύνδεση υποκριτικής και υποκρισίας»

Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος κατά Μενδώνη: «Αδιανόητη η σύνδεση υποκριτικής και υποκρισίας»

Σχόλιο για την «αδιανόητη για κάθε πολιτισμένο άνθρωπο, πόσο μάλλον για την υπουργό Πολιτισμού» σύνδεση μεταξύ Υποκριτικής Τέχνης και υποκρισίας, στην οποία προχώρησε η Λίνα Μενδώνη μιλώντας για «εξαπάτηση» από τον Δημήτρη Λιγνάδη, έκανε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος - Ακροάματος (ΠΟΘΑ).

Σχόλιο για τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η Λίνα Μενδώνη, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «εξαπατήθηκε» από τον Δημήτρη Λιγνάδη, έκανε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος – Ακροάματος (ΠΟΘΑ).

Η ΠΟΘΑ εξανίσταται για την «αδιανόητη για κάθε πολιτισμένο άνθρωπο, πόσο μάλλον για την υπουργό Πολιτισμού» που έκανε η κ. Μενδώνη μεταξύ της υποκριτικής τέχνης και της υποκρισίας.

«Σήμερα η κ. Μενδώνη προσπαθώντας να αποποποιηθεί τις ευθύνες της για την υπόθεση Λιγνάδη, υπέπεσε σε ένα τεράστιο ατόπημα. Ισχυρίστηκε ότι ο κ. Λιγνάδης την εξαπάτησε “επειδή είναι καλός ηθοποιός”» σημειώνει η ΠΟΘΑ.

Και προσθέτει στη συνέχεια ότι: «Η σύνδεση της Υποκριτικής Τέχνης με την υποκρισία και την εξαπάτηση και η στοχοποίηση του σπουδαίου επαγγέλματος του Ηθοποιού είναι αδιανόητη για οποιονδήποτε πολιτισμένο άνθρωπο, αλλά όταν προέρχεται από την ίδια την Υπουργό Πολιτισμού, τότε μετατρέπεται σε μείζον πολιτικό θέμα. Θεωρούμε ότι πλέον η παραίτηση της Υπουργού είναι μονόδρομος, όπως άλλωστε είναι το πανδημο αίτημα του καλλιτεχνικού χώρου».

Δείτε την ανάρτηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος – Ακροάματος:

Σήμερα η κ. Μενδώνη προσπαθώντας να αποποποιηθεί τις ευθύνες της για την υπόθεση Λιγνάδη, υπέπεσε σε ένα τεράστιο…

Posted by ΠΟΘΑ on Friday, 19 February 2021

Υπενθυμίζεται ότι η υπουργος Πολιτισμού ανέφερε για τον Δημήτρη Λιγνάδη:

«Από την στιγμή που ξεκίνησαν οι φήμες τον πιέσαμε πολύ να μας πει την αλήθεια. Μας εξαπάτησε, με εξαπάτησε. Με υποκριτική τέχνη προσπάθησε να μας πείσει ότι δεν έχει σχέση με αυτά. Ότι οι φήμες δεν αφορούν αυτόν. Και ενώ οι φήμες πολλαπλασιάζονταν για την ανάρμοστη δράση του αυτός εξακολουθούσε να επιμένει.»

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024