Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φίλιπ Λαμ: Καλύτερα οι gay ποδοσφαιριστές να το κρατούν κρυφό

Φίλιπ Λαμ: Καλύτερα οι gay ποδοσφαιριστές να το κρατούν κρυφό

«Θεωρώ καλύτερο να κρατούνται κρυφές οι προτιμήσεις των ομοφυλόφιλων ποδοσφαιριστών, ακόμα και από τους συμπαίκτες τους» υποστηρίζει ο άλλοτε αρχηγός της Μπάγερν Μονάχου και της εθνικής Γερμανίας, Φίλιπ Λαμ

Εκεί που λες ότι ίσως οι άνθρωποι μπορεί και να προχωράνε εξελικτικά, ΤΣΟΥΠ πέφτεις πάνω σε δηλώσεις διασήμων που μας ξαναγυρνούν στις σπηλιές των Νεάντερταλ.

Τυπικό τέτοιο παράδειγμα οι δηλώσεις του διάσημου ποδοσφαιριστή Φίλιπ Λαμ.

Ο άλλοτε αρχηγός της Μπάγερν Μονάχου και της εθνικής Γερμανίας, έχει πολύ συγκεκριμένη άποψη για το πώς πρέπει να κινούνται οι ομοφυλόφιλοι ποδοσφαιριστές, υποστηρίζοντας πως είναι καλύτερο «να το κρατάνε κρυφό».

Ο Λαμ εκφράζει αυτήν την… προχωρημένη άποψη το βιβλίο του που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τίτλο «Το παιχνίδι: Ο κόσμος του ποδοσφαίρου».

Εκεί μεταξύ άλλων υπογραμμίζει:

«Θεωρώ καλύτερο να κρατούνται κρυφές οι προτιμήσεις των ομοφυλόφιλων ποδοσφαιριστών, ακόμα και από τους συμπαίκτες τους», για να εξηγήσει στη συνέχεια πως:

«Yπάρχει ακόμη έλλειψη κατανόησης στον κόσμο του ποδοσφαίρου και από την κοινωνία γενικότερα. Δεν θα υπάρχει δυνατότητα να βασιστείς στην ωριμότητα των αντιπάλων σου ή τους οπαδούς που θα αντιμετωπίσεις. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις προσβολές και άσχημα σχόλιο, ποιος θα το άντεχε;»

Σχολιάζοντας δε την απόφαση του παλαίμαχου, Τόμας Χιτσλσπέργκερ να κάνει γνωστό ότι είναι ομοφυλόφιλος, μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση, ανέφερε ότι ήταν μια «συνετή κίνηση».

via GIPHY

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024