Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ίντερ – Λάτσιο 3-1 : Ο Λουκάκου την οδηγεί στο Scudetto

Ίντερ – Λάτσιο 3-1 : Ο Λουκάκου την οδηγεί στο Scudetto

Με δύο γκολ του Λουκάκου κι ένα του Λαουτάρο η Ίντερ «καθάρισε» με 3-1 τη Λάτσιο, έπιασε κορυφή και πάει φουλ για πρωτάθλημα.

Μόνη πρώτη η Ίντερ! Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε επικράτησε με 3-1 της Λάτσιο στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» και άφησε έναν βαθμό πίσω της τη Μίλαν που το Σάββατο ηττήθηκε από την Σπέτσια. Δύο γκολ ο Λουκάκου (και μία ασίστ) που έφτασε τα 16 κι έπιασε τον Ρονάλντο στην κορυφή της σχετικής λίστας με τον Λαουτάρο να πετυχαίνει το άλλο. Ο Εσκαλάντε είχε μειώσει σε 2-1 για τους φιλοξενούμενους.

Ο Βέλγος άνοιξε το σκορ στο 21′ όταν ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Λαουτάρο κι έκανε το 1-0 για την Ίντερ. Λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Λουκάκου με σουτ από το σημείο του πέναλτι έκανε το 2-0 βάζοντας γερές βάσεις για τη νίκη.

Η Λάτσιο μπήκε ξανά στο ματς στο 61′ όταν ο Εσκαλάντε εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε στο τείχος και κατέληξε στα δίχτυα του Χαντάνοβιτς για το 2-1 αλλά η χαρά του κράτησε πολύ λίγο. Τρία λεπτά αργότερα, ο ασταμάτητος Λουκάκου έκανε την κούρσα, έδωσε για τον Λαουτάρο που σε κενή εστία έκανε το 3-1 σφραγίζοντας το τρίποντο.

Ιντερ: Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Χακίμι (90+1’ Ντ’Αμπρόζιο), Μπαζτόνι, Πέρισιτς (90+1’ Νταρμιάν), Μπρόζοβιτς, Έρικσεν (71’ Γκαλιαρντίνι), Μπαρέλα, Λουκάκου (90+1’ Πιναμόντι), Λαουτάρο Μαρτίνες (78’ Σάντσες)

Λάτσιο: Ρέινα, Xoυντ (46’ Παρόλο), Ατσέρμπι, Μάρουσιτς, Πάτρικ, Λέιβα (46’ Εσκαλάντε), Αλμπέρτο (78’ Περέιρα), Κορέα (70’ Καϊσέδο), Λατσάρι, Σάβιτς, Ιμόμπιλε (70’ Ιμόμπιλε)

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024