Στην παραλία της μπλε ομάδας στο Survivor, τα αίματα άναψαν όταν ο Αλέξης Παππάς έκανε προσωπική επίθεση στην Άννα Μαρία Βέλλη, υπονοώντας ότι φλερτάρει με τον Νίκο Μπάρτζη μέσα στο παιχνίδι, ενώ έχει αγόρι στην Ελλάδα.

«Να σε ρωτήσω κάτι άλλο; Εσύ επειδή απ’ ότι έχω καταλάβει είσαι η δίκαια της παρέας από ότι αποδεικνύεται, το γεγονός ότι είσαι δίπλα με το Νίκο όλη μέρα και έχετε έρθει τόσο κοντά και κάνετε χαδάκια, κοιμάστε δίπλα-δίπλα κλπ τι σε κάνει να νιώθεις ως προς το αγόρι σου;

Γιατί μας βγαίνεις η αθώα περιστερά και μας βγάζεις ένα προφίλ ότι ξέρεις τι σου γίνεται κι εγώ είμαι ο τρελός της παρέας», είπε χαρακτηριστικά.

Η συζήτηση αυτή έβγαλε εκτός ορίων την Άννα-Μαρία, η οποία στη συνέχεια μιλώντας στην κάμερα ξέσπασε σε λυγμούς.

«Έχω συναναστραφεί στο παρελθόν με ανθρώπους σαν τον Αλέξη που άλλα δείχνουν και άλλα είναι που για να καλύψουν τον εαυτό τους δημιουργούν μια ψεύτικη εικόνα γύρο από το όνομά τους και την προσωπικότητά τους, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι αυτό.

Εκθέτει ανθρώπους ασταμάτητα και κυρίως τα κορίτσια του παιχνιδιού.

Ο άνθρωπός μου με ξέρει αλλά έχουμε να μιλήσουμε τόσο καιρό, υπάρχει όλη αυτή η απόσταση, δεν είχε κανένα λόγο να πει ψέματα.

Δεν ξέρω τι φοβάται. Εγώ ήρθα κοντά με τον Νίκο επειδή τον συμπαθώ πάρα πολύ, γιατί επικοινωνούμε, γιατί κάνουμε παρέα.

Και στον Χρήστο έχω κοιμηθεί δίπλα και στον Αλέξη έχω κοιμηθεί. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να βάζει στο καζάνι ανθρώπους που δεν του φταίνε σε τίποτα για να καλύψει τα δικά του λάθη. Αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να τον κοιτάω στα μάτια. Δε θέλω να του ξαναμιλήσω ποτέ», δήλωσε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Πάρτι στο Twitter

Πάρτι έκανε το twitter μετά τα «καρφιά» που πέταξε ο Αλέξης Παππάς για την Άννα Μαρία Βέλλη και τη σχέση που έχει αναπτύξει μέσα στο Survivor με τον Νίκο Μπάρτζη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο