Viral έγινε την προηγούμενη εβδομάδα η Tessica Brown όταν τα μαλλιά της «πέτρωσαν» στο κρανίο της λόγω μιας μεγάλης γκάφας.

Η κοπέλα έχοντας ξεμείνει από λακ χρησιμοποίησε μια ισχυρή, χημική κόλλα σε σπρέι με αποτέλεσμα τα μαλλιά της να κοκαλώσουν εντελώς πάνω στο κεφάλι της για πολλές πολλές μέρες.

Όταν μοιράστηκε την ιστορία της στο TikTok έγινε φυσικά viral ενώ μέχρι και ο κομμωτής της Μπιγιόνσε προσφέρθηκε να την βγάλει από την ομολογουμένως δύσκολη θέση στην οποία είχε περιέλθει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tessica (@im_d_ollady)

Μετά από διάφορες αποτυχημένες προσπάθειες η Tessica αναγκάστηκε να επισκεφθεί το νοσοκομείο. Ένας πλαστικός με βάση το Μπέβερλι Χιλς αποφάσισε να κάνει δώρο στην κοπέλα την «διάσωση» των μαλλιών της και αφαίρεσε τελικά την κόλλα με μια ειδική διαδικασία που κανονικά θα της στοίχιζε περίπου 12.500 δολάρια.

Ο γιατρός, με τη συγκατάθεση της Tessica, μοιράστηκε το βίντεο στο οποίο φαίνεται να αφαιρεί τη κόλλα με ένα μείγμα από ειδική φαρμακευτική ουσία, αλόη, ελαιόλαδο και ασετόν, γεμίζοντας την ίδια (αλλά και όλο το ίντερνετ) ανακούφιση.