Χριστίνα Μπόμπα : «Εμάς σήμερα μας βρήκε η ημέρα στο νοσοκομείο»
Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Χριστίνα Μπόμπα, όπως γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Χριστίνα Μπόμπα, όπως γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η εγκυμονούσα influencer βρίσκεται στο νοσοκομείο, ενώ ανέβασε ένα story από το κρεβάτι της κλινικής, όπου νοσηλεύεται. Στην ανάρτησή της απεικονίζεται με ορό, να κρατά το χέρι του συζύγου της Σάκη Τανιμανίδη.
«Εμάς σήμερα μας βρήκε η ημέρα στο νοσοκομείο»
«Happy Valentine’s Day! Εμάς σήμερα μας βρήκε η ημέρα στο νοσοκομείο (όλα είναι καλά και περαστικά ευτυχώς) και σας στέλνουμε τις ευχές και την αγάπη μας!
Ps. Τουλάχιστον βρήκαμε τρόπο να βγούμε από το σπίτι μας σήμερα», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα κάτω από τη φωτογραφία.
Δείτε την δημοσίευση

- Ποιοι και πόσα χρωστάνε στην Εφορία – Γιατί δεν προχωρούν οι ρυθμίσεις για τα ληξιπρόθεσμα χρέη
- Ποια ηλικιακή κατηγορία κινδυνεύει περισσότερο από την φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό
- Το «πείραμα» του Γκρατς – Ο θρίαμβος μιας κομμουνίστριας δημάρχου στην Αυστρία, στη «φωλιά» της Ακροδεξιάς
- Γιώτα Νέγκα και Κίτρινα Ποδήλατα στο Asteria Culture Festival
- The Expla-in Project | Είναι τα εθνικά θέματα πεδίο προεκλογικής αντιπαράθεσης;
- Η νέα πόλη που ο Μασκ χτίζει στην άμμο του Τέξας
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 20 περιοχές της χώρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/adrien-sfSkPaeqkII-unsplash-1-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442