Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σόκαρε τη Λεβερκούζεν η Μάιντζ – «Κόλλησαν» στο 2-2 Ντόρτμουντ και Χόφενχαϊμ

Σόκαρε τη Λεβερκούζεν η Μάιντζ – «Κόλλησαν» στο 2-2 Ντόρτμουντ και Χόφενχαϊμ

Πραγματοποιώντας μια απίστευτη επιστροφή στις καθυστερήσεις η Μάιντζ πήρε την ισοπαλία από τη Λεβερκούζεν παρότι ήταν πίσω στο σκορ 2-0 – Στο 2-2 κόλλησαν Ντόρτμουντ και Χόφενχαϊμ.

Πραγματοποιώντας μια απίστευτη επιστροφή στις καθυστερήσεις η Μάιντζ πήρε την ισοπαλία από τη Λεβερκούζεν παρότι ήταν πίσω στο σκορ 2-0 – Στο 2-2 κόλλησαν Ντόρτμουντ και Χόφενχαϊμ.

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Μάιντζ 2-2

Τι και αν η Μάιντζ βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και δείχνει έτοιμη για… Bundesliga 2. Η ομάδα του Μπο Σβένσον κατάφερε να κάνει μία τρομερή επιστροφή στην έδρα της Λεβερκούζεν και να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας! Παρότι οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να χάνουν από τη Λεβερκούζεν με 2-0 στο 84ο λεπτό, δεν τα παράτησαν και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα στα τελευταία λεπτά και να φύγουν από την έδρα της Μπάγερ με το 2-2!

Η ομάδα του Πίτερ Μπος ήταν σαφώς καλύτερη και προηγήθηκε νωρίς στο 14ο λεπτό με τον Αλάριο. Ο τρομερός Πάτρικ Σικ έγραψε το 2-0 στο 84′, «κλειδώνοντας» υποθετικά τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Υποθετικά… Γιατί στα επόμενα λεπτά η Μάιντζ μεταμορφώθηκε και έκανε το απίθανο!

Στο 89ο λεπτό ο Γκλατζέλ μείωσε σε 2-1, με τον Στόγκερ στις καθυστερήσεις να ισοφαρίζει και να γράφει το τελικό 2-2!

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέτσκι (45′ Λομπ), Φονσού-Μενσά, Τα (63′ Σβεν Μπέντερ),Ταπσόμπα, Βενδέλ, Αρανγκίς, Βιρτζ, Ντέμιρμπαϊ (72′ Ντεμαράι Γκρέι), Μπέιλι (72′ Αμιρί), Ντιαμπί, Αλάριο (63′ Σικ)

ΜΑΪΝΤΖ: Ζέντνερ, Γιούστε, Μπελ, Νιακατέ, Ντα Κόστα, Κορ, Εμουενέ, Μπαρέιρο, Λάτσα (78′ Μποτίους), Ονισίβο (78′ Γκλάτζελ), Σζάλαϊ

Ντόρτμουντ – Χόφενχαϊμ 2-2

Κερδισμένη… βγήκε από την αναμέτρηση με τη Χόφενχαϊμ η Ντόρτμουντ τελικά, καθώς οι Βεστφαλοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 81ο λεπτό… Σε έναν αγώνα με αρκετές ευκαιρίες, οι δύο ομάδες έδωσαν τέσσερα γκολ στο κοινό, με τους γηπεδούχους να γκελάρουν για ακόμη μία φορά τη φετινή σεζόν και να παραμένουν στο -3 από την τετράδα.

Η Ντόρτμουντ ήταν αυτή που προηγήθηκε στο παιχνίδι, με τον Τζέιντον Σάντσο να εκμεταλλεύτεται την πάσα του Γκερέρο και να γράφει στο 24ο λεπτό το 1-0 για τους γηπεδούχους. Η απάντηση της Χόφενχαϊμ ωστόσο ήταν άμεση, καθώς επτά λεπτά αργότερα, ο Νταμπούρ ισοφάρισε και έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1.

Οι φιλεξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τα τραγικά αμυντικά λάθη των γηπεδούχων και στο 51ο λεπτό έφεραν «τούμπα» το ματς και πήραν προβάδισμα με τον Μπεμπού ο οποίος έγραψε το 2-1 για τη Χόφενχαϊμ.

Η Ντόρτμουντ σκόραρε με τον Χάαλαντ στο 58′ ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Τελικά, ο Νορβηγός κατάφερε να πάρει το «αίμα» του πίσω, καθώς στο 81ο λεπτό σκόραρε από κανονική θέση και έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας για τους γηπεδούχους…

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Χιτζ, Χούμελς, Ακάνζι, Ντιλέινι (59′ Νταχούντ), Τσαν, Μπέλιγχαμ (71′ Σουλτζ), Γκερέιρο, Μπραντ (59′ Μουκοκό), Ρέινα (59′ Ρόις), Σάντσο, Ρόις, Χάαλαντ

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Καντεράμπεκ (64′ Γκατσίνοβιτς), Μπαουμγκάρτνερ, Βογκτ, Πος, Γκρίλιτς, Ρούντι, Γιον, Νταμπούρ, Σαμασέκου, Νταμπούρ (88′ Σκοφ)

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Στουτγκάρδη – Χέρτα 1-1

Βέρντερ Βρέμης – Φράιμπουργκ 0-0

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024