Κλοπ : Περίμενα να κερδίσουμε περισσότερα παιχνίδια από όσα έχουμε ήδη κερδίσει
Η κακοδαιμονία των τραυματισμών έχει χτυπήσει τη Λίβερπουλ, ωστόσο ο Γιούργκεν Κλοπ περίμενε περισσότερα από την ομάδα του
Παρά την κρίση τραυματισμών στη Λίβερπουλ αυτήν τη σεζόν, ο Γιούργκεν Κλοπ περίμενε η ομάδα του να είναι πιο κοντά στην κορυφή και τη Μάντσεστερ Σίτι.
Οι πρωταθλητές είναι 10 βαθμούς πίσω από τη Σίτι, έχοντας μάλιστα ένα παιχνίδι περισσότερο, και ο γερμανός προπονητής τόνισε ότι, παρά τους τραυματισμούς, είναι έκπληκτος που δε βρίσκονται σε καλύτερη θέση στη βαθμολογία.
«Παρόλο που γνωρίζω το λόγο για τον οποίο δεν πετάμε, περίμενα να κερδίσουμε περισσότερα παιχνίδια από όσα έχουμε ήδη κερδίσει» δήλωσε στους δημοσιογράφους.
«Αυτό με απασχολεί. Ξέρουμε ότι πρέπει να πετύχουμε στο μέλλον και αυτό θα προσπαθήσουμε. Θα δοκιμάσουμε να κάνουμε τη σεζόν καλύτερη από τώρα και στο εξής. Θα το κάνουμε. Αυτή είναι η δουλειά μας» πρόσθεσε.
- «Ποτέ ξανά»: Πορεία μνήμης στη μνήμη των 50.000 Εβραίων θυμάτων του ναζισμού στη Θεσσαλονίκη
- Έρχονται πρόστιμα από τις έξυπνες κάμερες – Σε λίγες ημέρες οι πρώτες βεβαιώσεις
- Μεσσηνία: Θανατηφόρο τροχαίο – Οδηγός φορτηγού έκανε όπισθεν και παρέσυρε πεζό
- Οι 50 καλύτερες πόλεις του κόσμου για το 2026 – Σε ποια θέση βρίσκεται η Αθήνα
- Η Αργεντινή έστειλε τελεσίγραφο για το Finalissima
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [15.03 – 21.03.2026]



