Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλοπ : «Δεν ήταν η μέρα μας, στόχος πλέον η τετράδα»

Κλοπ : «Δεν ήταν η μέρα μας, στόχος πλέον η τετράδα»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για την ήττα της Λίβερπουλ από τη Μάντσεστερ Σίτι, τονίζοντας πως ο στόχος πλέον είναι η είσοδος στην τετράδα.

Η Μάντσεστερ Σίτι συνέτριψε τη Λίβερπουλ με σκορ 4-1 μέσα στο Άνφιλντ και πέταξε τους κόκκινους εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Ο Γιούρκεν Κλοπ μετά το ματς τόνισε πως δεν ήταν η μέρα της ομάδας του Μέρεσεϊσαϊντ.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην κακή εμφάνιση του Άλισον, αλλά και στους στόχους της ομάδας πλέον που είναι η είσοδος στην τετράδα της Premier League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιούργκεν Κλοπ:

Για το ματς: «Δεν ήταν η μέρα μας, αλλά πολλά κομμάτια του παιχνιδιού ήταν εξαιρετικά για την ομάδα μου. Μου άρεσε πραγματικά. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος, ήμασταν πραγματικά μέσα στο παιχνίδι. Η Σίτι άλλαξε το σύστημα στο δεύτερο ημίχρονο, δεν είχαμε αρκετές επιλογές. Τους δώσαμε πολλές ευκαιρίες. Αν παίζαμε όπως παίξαμε απόψε, δεν θα ήμασταν τόσο μακριά από τη Μάντσεστερ Σίτι».

Για τον Άλισον: «Ο Άλι μας έχει σώσει τόσες πολλές φορές, αλλά απόψε έκανε δύο λάθη. Δεν είχε πολλές επιλογές, είναι αλήθεια αυτό, ειδικά στο δεύτερο γκολ. Στο τρίτο, όμως, δεν υπάρχει πραγματική εξήγηση. Ίσως είχε κρύα πόδια, ή κάτι τέτοιο».

«Ο βασικός στόχος, πλέον, είναι η τετράδα. Είναι ξεκάθαρο. Θα προσπαθήσουμε τα πάντα. Υπάρχουν ακόμη πολλά παιχνίδια», τόνισε για τους στόχους της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024