
Έφτασε στη Λάρισα η ΑΕΚ : Στον αέρα το ματς
Η ΑΕΚ έφτασε το απόγευμα του Σαββάτου στη Λάρισα για το παιχνίδι με την ΑΕΛ αλλά η διεξαγωγή του ματς θα κριθεί αύριο ανάλογα με την πορεία της κακοκαιρίας.
Η ΑΕΚ φιλοξενείται στο Αλκαζάρ από την ΑΕΛ (14/2, 17:15) για την 22η αγωνιστική της Super League και από το απόγευμα του Σαββάτου η αποστολή της Ένωσης έχει φτάσει στη Λάρισα.
Εκεί που βρήκε μια θερμοκρασία κάτω από το μηδέν και το χιόνι να πέφτει ενώ αναμένεται να πυκνώσει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μάλιστα ήδη το έχει στρώσει στην πόλη και δεν αποκλείεται το ίδιο να συμβεί και στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.
Κάτι που σε συνδυασμό με τον παγετό θα κάνει πολύ δύσκολη τη διεξαγωγή της αυριανής αναμέτρησης. Όλα τα ενδεχόμενα μοιάζουν αυτή τη στιγμή ανοιχτά με την τύχη του ματς να κρίνεται λίγες ώρες πριν τη σέντρα.
- Οι δασμοί του Τραμπ «γιόρτασαν» τα πρώτα τους γενέθλια – Πώς αναδιαμόρφωσαν τις παγκόσμιες αγορές
- Ινδία: Aγόρασε ρωσικό πετρέλαιο για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια
- Ρωσία: Τα ουκρανικά drones απειλούν τις εξαγωγές πετρελαίου
- Οδηγός παρέσυρε 15 άτομα σε παρέλαση στη Λουιζιάνα
- Ιταλία: Περιορισμοί στα καύσιμα στα αεροδρόμια της Μπολόνια, του Μιλάνου Λινάτε, του Τρεβίζο και της Βενετίας
- ΟΗΕ – Ορμούζ: Αναβολή χωρίς νέο χρονοδιάγραμμα στο Συμβούλιο Ασφαλείας για το σχέδιο απόφασης του Μπαχρέιν


