Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
5226 by Celia Kritharioti: Αυτό είναι το ιδανικό δώρο για τη γιορτή των ερωτευμένων

5226 by Celia Kritharioti: Αυτό είναι το ιδανικό δώρο για τη γιορτή των ερωτευμένων

Φούτερ με καρδούλες. Μοναδικά σχέδια και εξαιρετικά υφάσματα μπορούν να ανανεώσουν την εμφάνισή σας και ταυτόχρονα να δώσουν άλλο τόνο στην καθημερινότητά σας.

Η γιορτή των ερωτευμένων έφτασε και καμιά καραντίνα δεν μπορεί να μας χαλάσει τη διάθεση. Οι ερωτευμένοι, κι όχι μόνο, έχουν την ευκαιρία να εκδηλώσουν την αγάπη τους προσφέροντας όμορφα δώρα. Η Σήλια Κριθαριώτη έρχεται να σας προτείνει το καλύτερο και πιο cozy δώρο γι’ αυτήν την ιδιαίτερη ημέρα. Αποκτήστε με… ένα κλικ πανέμορφα φούτερ με καρδούλες που θα σας θυμίζουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και θα σας κάνουν να νιώθετε ερωτευμένοι κι ερωτευμένες κάθε μέρα.

Μοναδικά σχέδια και εξαιρετικά υφάσματα μπορούν να ανανεώσουν την εμφάνισή σας και ταυτόχρονα να δώσουν άλλο τόνο στην καθημερινότητά σας.

Για βόλτα στην εξοχή, αν η… καραντίνα το επιτρέπει, για καλή διάθεση στο σπίτι, τώρα που το lockdown ξαναμπαίνει στη ζωή μας, η συλλογή 5226 Stay home by Celia Kritharioti περιλαμβάνει άνετες, βελούδινες, βαμβακερές φόρμες και hoodies σε όλες τις αποχρώσεις, μια σειρά σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, ανεπιτήδευτα κομψή για να είσαι πάντα on-trend. Από μια τέτοια συλλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ζεστά κασκόλ, τα σκουφιά αλλά και το must item της εποχής, μοντέρνες μάσκες για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας.

Με κουκούλα ή και χωρίς, τα φούτερ αποτελούν αναμφισβήτητα αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, αφού αν συνδυαστούν με τον κατάλληλο τρόπο μπορούν να αποδώσουν εξίσου καλά σε μια sport εμφάνιση, αλλά και σε ένα πιο chic outfit.

Από τις πασαρέλες μεγάλων σχεδιαστών, η τάση sporty chic εξαπλώνεται με σταθερούς ρυθμούς, συνδυάζοντας ένα στυλ πολυτέλειας κι άνεσης, δημιουργώντας ένα απόλυτο sporty style.

Κι αν ο έρωτας σας… χτύπησε την πόρτα είναι η ώρα να αποκτήσετε ένα μοναδικό κομμάτι από τη συλλογή 5226 Stay home by Celia Kritharioti .

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024