Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, τίθεται σε καραντίνα λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.
Όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, το προληπτικό αυτό μέτρο κρίθηκε απαραίτητο, επειδή η κόρη του, Χριστίνα, βρέθηκε θετική στον κοροναϊό.
Σύμφωνα με τον ίδιο, τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας υποβλήθηκαν και αυτά σε τεστ, όμως βγήκαν αρνητικά.
Η ανάρτησή του
«Χθες το βράδυ, επιβεβαιώθηκε ότι η Χριστίνα μας είναι θετική στον κοροναϊό. Ευτυχώς δεν έχει κάποια ιδιαίτερα συμπτώματα. Όλοι οι υπόλοιποι κάναμε την εξέταση κι είμαστε αρνητικοί. Μπήκαμε σε καραντίνα στο σπίτι και τηρούμε αυστηρά όλα τα μέτρα. Υπομονή και θα περάσει κι αυτό!».
Χθες το βράδυ, επιβεβαιώθηκε ότι η Χριστίνα μας είναι θετική στον κορονοϊό. Ευτυχώς δεν έχει κάποια ιδιαίτερα συμπτώματα. Όλοι οι υπόλοιποι, κάναμε την εξέταση κι είμαστε αρνητικοί. Μπήκαμε σε καραντίνα στο σπίτι και τηρούμε αυστηρά όλα τα μέτρα. Υπομονή και θα περάσει κι αυτό!
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων