Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η τέχνη των μεταγραφών... εσωτερικού

Η τέχνη των μεταγραφών… εσωτερικού

Ο Ολυμπιακός και οι μεταγραφές

Σαράντα τέσσερα γκολ και δέκα ασίστ ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, σούπερ απολογισμός σε 77 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο καλύτερος σέντερ φορ που πέρασε από τα μέρη μας εδώ και χρόνια. Δώδεκα εκατομμύρια ευρώ η τελική πρόταση της Μπενφίκα τελευταίες ημέρες του Σεπτέμβρη προς τους Ερυθρόλευκους για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο. Ισως ο ποιοτικότερος ποδοσφαιριστής που υπάρχει σήμερα στη Σούπερ Λίγκα. Ενας στόπερ που θα μπορούσε πολύ εύκολα να σταθεί σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ενενήντα επτά οι συμμετοχές του Γιώργου Μασούρα (23 γκολ, 10 ασίστ) με τους νταμπλούχους στη διετία που έχει ρίξει άγκυρα στο λιμάνι. Ελληνας πρώτης γραμμής. Συγκλονιστικά αξιόπιστος. Παίκτης Ολυμπιακού με όλη τη σημασία της λέξης. Γιατί οι συγκεκριμένοι αριθμοί; Διότι μάλλον προσφέρουν μια καλύτερη ανάγνωση της χθεσινής «τριπλής» είδησης από την Πλατεία Αλεξάνδρας. Οι ανανεώσεις συμβολαίων της συγκεκριμένης τρόικας.

Σε «πακέτο».

Διόλου εύκολη δουλειά αυτές οι υποθέσεις. Το πρόσφατο παράδειγμα του Μάρκο Λιβάγια στην ΑΕΚ, το σίριαλ του καλοκαιριού στον ΠΑΟΚ με τον Βιεϊρίνια, η αποδεδειγμένη αναποτελεσματικότητα του Παναθηναϊκού στο να κρατήσει τους νεαρούς των υποδομών (Βαγιαννίδης, Ζαγαρίτης, Εμμανουηλίδης). Ιστορίες που επιβεβαιώνουν πως οι ανανεώσεις θέλουν… τέχνη.  Πρέπει να είσαι σε θέση να επιβραβεύσεις οικονομικά και την ίδια στιγμή πρέπει να πείσεις τον εκάστοτε επαγγελματία ότι διαθέτεις ένα σχέδιο που θα καλύπτει τις φιλοδοξίες του για τα επόμενα χρόνια. Στην προκειμένη περίπτωση; Προφανώς μιλάμε για το ίδιο σχέδιο που έπεισε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο αλλά και τον Κένι Λαλά, τον περασμένο μήνα, να φορέσουν τα ερυθρόλευκα. Και συνολικά για εκείνη την «εικόνα» που ζήλεψε από μακριά προ ημερών ο Τάσος Δώνης λέγοντας το περίφημο «θα επέστρεφα στην Ελλάδα μόνο για τον Ολυμπιακό».

Στέκεται σε διαφορετικό σκαλοπάτι ο νταμπλούχος από τους υπόλοιπους. Και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν του συμβαίνει τυχαία. Το καταλαβαίνεις εύκολα σε ημέρες σαν τη χθεσινή. Ή σαν τη σημερινή. Ή και σαν την αυριανή. Μια ματιά στο… ρεπορτάζ, θα σας πείσει…

ΥΓ. Το τίναξε (και) το ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός η ΕΠΟ. Το επιβεβαίωσαν οι παράγοντες των δύο ομάδων. Και λοιπόν; Σιγά το νέο. Το παράξενο θα ήταν το αντίθετο… Θυμηθείτε τι έγινε στην κλήρωση της περασμένης Παρασκευής. Και μην αναζητάτε σύννεφο για να πέσετε.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024