Πρόκριση με ήρωα Ιχεανάτσο η Λέστερ (1-0) – Στους «8» του Κυπέλλου και η Σέφιλντ
Με γκολ του Ιχεανάτσο στις καθυστερήσεις η Λέστερ νίκησε 1-0 τη Μπράιτον και προκρίθηκε στα προημιτελικά του FA Cup – Στους «8» και η Σέφιλντ που επικράτησε της Μπρίστολ με το ίδιο σκορ.
Λύτρωση στο τέλος για τη Λέστερ, που νίκησε με σκορ 1-0 την Μπράιτον και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ιχεανάτσο.
Ο Νιγηριανός σέντερ φορ κατάφερε να σημειώσει το… χρυσό γκολ της αναμέτρησης στις καθυστερήσεις του ματς (90+4’) με κεφαλιά από κοντά, στέλνοντας την ομάδα του στα προημιτελικά.
Σέφιλντ Γιουν.-Μπρίστολ Σίτι 1-0
Πρόκριση από τη βούλα του πέναλτι για τη Σέφιλντ που επικράτησε με σκορ 1-0 της Μπρίστολ Σίτι τσεκάροντας και εκείνη με τη σειρά της το εισιτήριο για την επόμενη φάση του FA Cup.
Το νικητήριο τέρμα πέτυχε ο Σαρπ με εύστοχη εκτέλεση από τα έντεκα βήματα, σε μια φάση που η Μπρίστολ έχασε τον Μόουσον με κόκκινη κάρτα, με τους φιλοξενούμενους να βάζουν πλώρη για τους «8».
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
«Τέθηκε στο αρχείο» η έρευνα για την αμοιβή του Τονί Εστανγκέ καθώς αποδείχθηκε πως οι υποψίες οφείλονταν σε «νομικό σφάλμα που διαπράχθηκε καλόπιστα».
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.