Πρόκριση με ήρωα Ιχεανάτσο η Λέστερ (1-0) – Στους «8» του Κυπέλλου και η Σέφιλντ
Με γκολ του Ιχεανάτσο στις καθυστερήσεις η Λέστερ νίκησε 1-0 τη Μπράιτον και προκρίθηκε στα προημιτελικά του FA Cup – Στους «8» και η Σέφιλντ που επικράτησε της Μπρίστολ με το ίδιο σκορ.
Λύτρωση στο τέλος για τη Λέστερ, που νίκησε με σκορ 1-0 την Μπράιτον και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ιχεανάτσο.
Ο Νιγηριανός σέντερ φορ κατάφερε να σημειώσει το… χρυσό γκολ της αναμέτρησης στις καθυστερήσεις του ματς (90+4’) με κεφαλιά από κοντά, στέλνοντας την ομάδα του στα προημιτελικά.
Σέφιλντ Γιουν.-Μπρίστολ Σίτι 1-0
Πρόκριση από τη βούλα του πέναλτι για τη Σέφιλντ που επικράτησε με σκορ 1-0 της Μπρίστολ Σίτι τσεκάροντας και εκείνη με τη σειρά της το εισιτήριο για την επόμενη φάση του FA Cup.
Το νικητήριο τέρμα πέτυχε ο Σαρπ με εύστοχη εκτέλεση από τα έντεκα βήματα, σε μια φάση που η Μπρίστολ έχασε τον Μόουσον με κόκκινη κάρτα, με τους φιλοξενούμενους να βάζουν πλώρη για τους «8».
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.