Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Ρεμπέκα Μπλάκ βγάζει ρεμίξ του «Friday» που κλείνει τα 10 χρόνια

Η Ρεμπέκα Μπλάκ βγάζει ρεμίξ του «Friday» που κλείνει τα 10 χρόνια

Το 2011 η τραγουδίστρια είχε αντιμετωπίσει κύμα διαδικτυακών επιθέσεων και το κομμάτι της είχε χαρακτηριστεί ως το «χειρότερο όλων των εποχών».

Η Ρεμπέκα Μπλάκ ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει ρεμίξ του viral τραγουδιού της, «Friday» για να γιορτάσει την συμπλήρωση δέκα χρόνων από την κυκλοφορία του.

Το ρεμίξ του κομματιού θα αποκαλυφθεί στην επέτειο της πρώτης κυκλοφορίας, στις 10 Φεβρουαρίου (που δυστυχώς φέτος δεν πέφτει Παρασκευή αλλά Τετάρτη…). Στο νέο ρεμίξ θα συμμετέχουν και οι: Dorian Electra, Big Freedia και 3OH!3.

Με μήνυμά της στο Twitter η τραγουδίστρια ανακοίνωσε την κυκλοφορία του ρεμίξ επισημαίνοντας πως η αυθεντική εκδοχή του Friday έχει γίνει χρυσή στις Η.Π.Α.

«Αυτή την εβδομάδα το FRIDAY γίνεται 10 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟ», έραψε χθες στο Twitter. «Ετοιμάζουμε ένα ιδιαίτερο ρεμίξ με μερικούς εμβληματικούς ανθρώπους… βγαίνει στην επέτειο των 10 χρόνων ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΙ».

Το ρεμίξ του «Friday» είναι η δεύτερη κυκλοφορία της Μπλακ για φέτος μετά το single «Girlfriend» που τον Ιανουάριο. Την περσινή χρονιά η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε αρκετά single ανάμεσα στα οποία τα: «Self Sabotage», «Closer» και «Alone Together».

Το 2011, όταν κυκλοφόρησε το «Friday», η ίδια είχε χλευαστεί από τους μουσικοκριτικούς και το  τραγούδι είχε χαρακτηριστεί ως «το χειρότερο όλων των εποχών» από την Yahoo Music για να αφαιρεθεί μετέπειτα από το YouTube (έκτοτε έχει ανέβει ξανά). Μέσα σε μια νύχτα η Μπλακ είχε γίνει τότε αντικείμενο σκληρών διαδικτυακών επιθέσεων.

Μιλώντας στο Dazed το 2016, η τραγουδίστρια είπε ότι δεν περίμενε ποτέ το τραγούδι της να ακουστεί εκτός του στενού της κύκλου: «Ξαφνικά εκτινάχθηκε και έπρεπε να ακολουθήσω. Φυσικά επειδή ήμουν τόσο νέα ήταν δύσκολο – δεν μπορώ να πω ψέματα».

Μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού και της δύσκολης κατάστασης που είχε να αντιμετωπίσει, η Μπλακ άφησε το σχολείο κάνοντας μαθήματα στο σπίτι για ένα διάστημα, επιστέφοντας στο γυμνάσιο σε ηλικία 15 ετών. «Ήταν περίεργο να μπαίνεις σε μια τάξη και να συνειδητοποιείς ότι όλοι σε γνωρίζουν αλλά δεν ξέρεις κανέναν», είπε.

Τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του «Friday», η Μπλακ πρωταγωνίστησε στο βίντεο του «Last Friday Night» της Κέιτι Πέρι και έκτοτε δραστηριοποιείται στον χώρο της μουσικής.

Sports in

Οι μέρες και οι ώρες των Game 5 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024