Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Θα προσφύγω στη δικαιοσύνη αν δεν γίνει αυτεπαγγέλτως» λέει ο πρώην ηθοποιός που κατήγγειλε γνωστό σκηνοθέτη

«Θα προσφύγω στη δικαιοσύνη αν δεν γίνει αυτεπαγγέλτως» λέει ο πρώην ηθοποιός που κατήγγειλε γνωστό σκηνοθέτη

Από την άλλη, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να επιδείξει τα αντανακλαστικά που προσφάτως έχει επιδείξει και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις και να κινηθεί αυτεπαγγέλτως, δήλωσε ο συνήγορός του

Έτοιμος να προσφύγει στη δικαιοσύνη σε περίπτωση που δεν υπάρξει αυτεπάγγελτη παρέμβαση εμφανίζεται μέσω του δικηγόρου του ο πρώην ηθοποιός, ο οποίος μέσω συνέντευξης κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση από γνωστό σκηνοθέτη.

Όπως δήλωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του, Γιάννης Βλάχος, σε περίπτωση που η δικαιοσύνη δεν παρέμβει επιφυλάσσεται να κινηθεί ο ίδιος νομικά σε βάρος του σκηνοθέτη και να τον κατονομάσει στις αρμόδιες αρχές.

«Ο εντολέας μου έχει πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας των καταγγελιών του. Από την άλλη επειδή είναι βαρύτατα εγκλήματα, που έχει υποστεί, αφορούν όμως την προσωπική του ζωή, επιθυμεί σε κάθε περίπτωση να διατηρήσει αυτή τη στιγμή το πρόσωπό του και το όνομά του έξω από τη δημοσιότητα.

Από την άλλη, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να επιδείξει τα αντανακλαστικά που προσφάτως έχει επιδείξει και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις και να κινηθεί αυτεπαγγέλτως, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα έχει στη διάθεσή της όλα τα στοιχεία για να εκτιμήσει τι προκύπτει και για ποια εγκλήματα μπορεί να ασκηθούν διώξεις», δήλωσε ο Γ.Βλάχος.

Επεσήμανε ότι δεν πρόκειται περί ανώνυμης καταγγελίας, αλλά αποτελεί επιλογή του εντολέα του να μη δημοσιοποιηθεί το όνομά του λόγω της βαθιάς προσωπικής φύσης των εγκλημάτων που καταγγέλλει.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024