Την πολύκροτη υπόθεση που περιλαμβάνει κατηγορίες εναντίον του Γούντι Άλεν για την σεξουαλική κακοποίηση της θετής κόρης του, Ντίλαν Φάρρου διερευνά ένα νέο ντοκιμαντέρ του ΗΒΟ που θα κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου.

Χωρισμένο σε τέσσερα μέρη, το ντοκιμαντέρ έχει τίτλο «Allen v Farrow» και θα περιλαμβάνει αρχειακό υλικό, ηχητικά μηνύματα που θα ακουστούν για πρώτη φορά καθώς και νέες συνεντεύξεις από τη Μία Φάροου, την κόρη της Ντίλαν Φάροου, τον γιό της και δημοσιογράφο του New Yorker, Ρόναν Φάροου, την οικογενειακή φίλη Κάρλι Σάιμον και τον κατήγορο Φρανκ Μάκο όπως επίσης και από συγγενείς και άλλους μάρτυρες.

Σκοπός του ντοκιμαντέρ είναι να εμβαθύνει στην κατηγορία κατά του σκηνοθέτη για την σεξουαλική κακοποίηση της θετής του κόρης Ντίλαν όταν εκείνη ήταν 7 χρονών.

Παρότι ο Άλεν ουδέποτε καταδικάστηκε, παρά τις πολλαπλές έρευνες, και αρνήθηκε τις κατηγορίες, η υπόθεση εξακολουθεί να απασχολεί.

Το «Allen v Farrow» θα ασχοληθεί με το σκάνδαλό που ξέσπασε το 1992, την μετέπειτα διαμάχη για την κηδεμονία των παιδιών τους καθώς και τον γάμο του Γούντι Άλεν με την θετή κόρη της Μία Φάροου, Σουν-Γι.

Θα εστιάσει επίσης στον τρόπο που επαναξιολογείται η δουλειά του σκηνοθέτη μετά από όλα αυτά τα χρόνια και υπό τη σκιά των κατηγοριών.

Η πρεμιέρα της σειράς είναι προγραμματισμένη για τις 21 Φεβρουαρίου ενώ την σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Kirby Dick, Amy Ziering και Amy Herdy, δημιουργοί του «The Hunting Ground» και-πιο πρόσφατα- του «On the Record».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο