Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άλεν εναντίον Φάροου: Ντοκιμαντέρ του HBO επανεξετάζει τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης

Άλεν εναντίον Φάροου: Ντοκιμαντέρ του HBO επανεξετάζει τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης

Το ντοκιμαντέρ που χωρίζεται σε τέσσερα μέρη διερευνά τις κατηγορίες εναντίον του Γούντι Άλεν για την σεξουαλική κακοποίηση της θετής κόρης του, Ντίλαν Φάροου.

Την πολύκροτη υπόθεση που περιλαμβάνει κατηγορίες εναντίον του Γούντι Άλεν για την σεξουαλική κακοποίηση της θετής κόρης του, Ντίλαν Φάρρου διερευνά ένα νέο ντοκιμαντέρ του ΗΒΟ που θα κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου.

Χωρισμένο σε τέσσερα μέρη, το ντοκιμαντέρ έχει τίτλο «Allen v Farrow» και θα περιλαμβάνει αρχειακό υλικό, ηχητικά μηνύματα που θα ακουστούν για πρώτη φορά καθώς και νέες συνεντεύξεις από τη Μία Φάροου, την κόρη της Ντίλαν Φάροου, τον γιό της και δημοσιογράφο του New Yorker, Ρόναν Φάροου, την οικογενειακή φίλη Κάρλι Σάιμον και τον κατήγορο Φρανκ Μάκο όπως επίσης και από συγγενείς και άλλους μάρτυρες.

Σκοπός του ντοκιμαντέρ είναι να εμβαθύνει στην κατηγορία κατά του σκηνοθέτη για την σεξουαλική κακοποίηση της θετής του κόρης Ντίλαν όταν εκείνη ήταν 7 χρονών.

Παρότι ο Άλεν ουδέποτε καταδικάστηκε, παρά τις πολλαπλές έρευνες, και αρνήθηκε τις κατηγορίες, η υπόθεση εξακολουθεί να απασχολεί.

Το «Allen v Farrow» θα ασχοληθεί με το σκάνδαλό που ξέσπασε το 1992, την μετέπειτα διαμάχη για την κηδεμονία των παιδιών τους καθώς και τον γάμο του Γούντι Άλεν με την θετή κόρη της Μία Φάροου, Σουν-Γι.

Θα εστιάσει επίσης στον τρόπο που επαναξιολογείται η δουλειά του σκηνοθέτη μετά από όλα αυτά τα χρόνια και υπό τη σκιά των κατηγοριών.

Η πρεμιέρα της σειράς είναι προγραμματισμένη για τις 21 Φεβρουαρίου ενώ την σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Kirby Dick, Amy Ziering και Amy Herdy, δημιουργοί του «The Hunting Ground» και-πιο πρόσφατα- του «On the Record».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024