Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Εξαψη»: Αποκαλύψεις και ανατροπές - Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

«Εξαψη»: Αποκαλύψεις και ανατροπές – Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις και ανατροπές που κόβουν την ανάσα έρχονται και αυτή την εβδομάδα στην «Έξαψη». Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA.

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου

Επεισόδιο 16

Το εύρημα του Κωστή στην αγροικία θα οδηγήσει τη Μαρίνα στην Αθήνα, η οποία βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στα χνάρια του ενόχου για το ατύχημα της Βίκυς. Η Εβίτα γεμίζει υποψίες καθώς βλέπει τον Τζώρτζη έξω από το δωμάτιο της Βίκυς στο νοσοκομείο. Ο Αλέξανδρος έχει διαφύγει τον κίνδυνο και δίνει κατάθεση για το συμβάν στο Μηνά. Ο Τζώρτζης βρίσκεται αντιμέτωπος με τις φήμες που τον θέλουν να είναι ο υπαίτιος πίσω από τον ξυλοδαρμό του Αλέξανδρου. Ο Γιάννος πιέζει τον Τίμο να τον βοηθήσει στις παρανομίες του. Η Κλαίρη πίσω στο Ναύπλιο υποπτεύεται τον Γιάννο για την επίθεση κατά του Αλέξανδρου στον όρμο. Μόλις επιβεβαιωθούν οι υποψίες της Κλαίρης για την ενοχή του Γιάννου, οι συνέπειες θα είναι ολέθριες και για τους δύο.

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου

Επεισόδιο 17

Θέλοντας να καταστρέψει κάθε δεσμό με τον Γιάννο, η Κλαίρη καταστρέφει το Κτήμα και καταφεύγει στο μοναστήρι για να βρει γαλήνη και ψυχική ηρεμία με τη βοήθεια μιας παλιάς της γνώριμης μοναχής. Εκεί θα συναντήσει ένα κοριτσάκι, την Αγάπη που θέλει να αναλάβει η Κλαίρη την αναδοχή της. Η

Εβίτα ανακαλύπτει τα ψέματα του Αλέξανδρου και έρχεται πιο κοντά με τον Κωστή για να τη βοηθήσει να βρει απαντήσεις. Η Μαρίνα στην Αθήνα συνεχίζει τις έρευνες της και έρχεται μπροστά σε μια απροσδόκητη αποκάλυψη. Ο Τίμος έχοντας τον φόβο του Γιάννου φεύγει από το Ναύπλιο. Ο Αλέξανδρος μη μπορώντας να αντέξει μακριά από την Κλαίρη επιδιώκει τη συνάντησή τους στο μοναστήρι αλλά θα αποβεί μοιραία.

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου

Επεισόδιο 18

Η Εβίτα στο Μοναστήρι πιάνει την Κλαίρη και τον Αλέξανδρο επ’ αυτοφώρω. Η Μαρίνα με τα στοιχεία από το δεύτερο κινητό της Βίκυς, βρίσκεται πλέον σε απόσταση αναπνοής από τη σύλληψη του ενόχου. Η φιλία του Κωστή με την Εβίτα όμως βάζει σε υποψίες τη Μαρίνα και αρχίζουν να προκαλούνται ρωγμές στη σχέση τους. Η Τζόυ ξεκινά μαθήματα κιθάρας με τον Κωστή. Ο Γιάννος ζητά τη βοήθεια του Τζώρτζη για την αναδοχή του παιδιού για να μπορέσει να κάνει την Κλαίρη να γυρίσει σε αυτόν. Η Εβίτα ζητά από τον Αλέξανδρο να χωρίσουν. Ο Αλέξανδρος φεύγει από το σπίτι και είναι πλέον αβέβαιο για το αν θα καταφέρει να ξαναδεί την Κλαίρη.

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά, Αναστασία Παντούση, Κωνσταντίνος Κάππας, Νίκος Πουρσανίδης, Γιούλικα Σκαφιδά, Κίμων Κουρής, Σοφία Μανωλάκου. Στο ρόλο της Ίριδας η Λουκία Πιστιόλα. Στο ρόλο του Τζώρτζη ο Νίκος Νικολάου.

Επίσης παίζουν οι: Γιώργος Μπανταδάκης, Άρης Αντωνόπουλος, Ντένη Ψυλλιά κ.α

«ΕΞΑΨΗ» ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ MEGA

#Exapsi

Instagram: @Exapsi_megatv

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σενάριο: Τίνα Καμπίτση

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Δασκαλοθανάσης GSC, Βασίλης Κλωτσοτύρας

Πρωτότυπη Μουσική: DNA (Μιχάλης Νιβολιανίτης – Αλέξανδρος Χρηστάρας)

Executive Producer: Σταύρος Καπελούζος

Διεύθυνση Παραγωγής: Σπύρος Σάββας, Βασίλης Διαμαντίδης

Εκτέλεση Παραγωγής: Pedio Productions

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024