Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Χασάν πέτυχε το ακατόρθωτο

Ο Χασάν πέτυχε το ακατόρθωτο

Ο Αιγύπτιος επιθετικός τήρησε την «υπόσχεση» που έδωσε στον Μαρτίνς κι επέστρεψε δυνατός

Ο Ολυμπιακός πέρασε από την Ριζούπολη επικρατώντας εύκολα του Απόλλωνα με 3-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Πειραιά ήταν αναμφίβολα ο Χασάν, καθώς ο Αιγύπτιος στράικερ πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ των πρωταθλητών.

Η αλήθεια είναι ότι ο διεθνής επιθετικός «σπάει όλα τα κοντέρ» και είναι αξιοσημείωτη η πορεία του και στο φετινό πρωτάθλημα.

Το γεγονός μάλιστα ότι πριν από λίγο καιρό ο Χασάν ήταν νοκ άουτ λόγω κοροναϊού και τώρα σκοράρει το ένα γκολ μετά το άλλο είναι ενδεικτικό της προσπάθειας που έχει κάνει ο 27χρονος φορ για να επανέλθει στο καλύτερο επίπεδο.

Είναι βεβαίως μεγάλη υπόθεση για τον Μαρτίνς να έχει δύο σέντερ φορ που βρίσκουν δίχτυα με χαρακτηριστική άνεση κι αυτή είναι και η μεγάλη ευτυχία του Πορτογάλου τεχνικού.

Οι ρόλοι είναι διακριτοί σε ότι αφορά το ποιος είναι ο βασικός σέντερ φορ στον Ολυμπιακό κι αυτός είναι ο Ελ Αραμπί.

Θα μπορούσε όμως κάλλιστα να είναι και ο Χασάν καθώς οι επιδόσεις του Αιγύπτιου στο σκοράρισμα είναι εντυπωσιακές κι αυτό φανερώνει την ποιότητα του Αιγύπτιου σέντερ φορ.

Ο διεθνής άσος των ερυθρόλευκων είναι πάντα έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και το κάνει με απίστευτη συνέπεια, άσχετα με το αν θα παίξει για ενενήντα ή για πέντε λεπτά.

Κι αυτό είναι ένα βασικό στοιχείο που τον καθιστά υπερπολύτιμο για τα πλάνα του Μαρτίνς.

Ο Χασάν έκανε μεγάλη προσπάθεια για να επανέλθει στην αγωνιστική δράση και δεν ήταν εύκολο.

Όσοι γνωρίζουν καλά την περιπέτεια του διεθνούς φορ «βγάζουν το καπέλο» στον ερυθρόλευκο επιθετικό γιατί πολύ απλά έκανε κάτι που φάνταζε… ακατόρθωτο στα μάτια των περισσότερων.

Όχι όμως στα μάτια του Πέδρο Μαρτίνς κι αυτό φάνηκε και από την στάση που κράτησε ο Πορτογάλος προπονητής.

Όταν λοιπόν ξεκίνησε μια κουβέντα αναφορικά με το αν θα έπρεπε ο Ολυμπιακός να πάρει σέντερ φορ, ο Μαρτίνς ήταν κατηγορηματικός.

«Δεν χρειάζεται, ο Χασάν θα γυρίσει πανέτοιμος» έλεγε ο τεχνικός των πρωταθλητών. Ο Μαρτίνς δεν το έλεγε τυχαία.

Είχε μιλήσει πολλές φορές με τον παίκτη του, δείχνοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στον Αιγύπτιο. Κι από την στιγμή που ο Χασάν διαβεβαίωνε τον προπονητή του πως θα επιστρέψει δυνατός, δεν υπήρχε περίπτωση να μην στηρίξει τον Χασάν ο Μαρτίνς.

Δικαιώθηκε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο ο Πορτογάλος τεχνικός αλλά αυτό δεν ήταν «είδηση» για τον Μαρτίνς.

Ο έμπειρος τεχνικός των ερυθρόλευκων ήξερε καλά πως από την στιγμή που ο Χασάν του είπε πως θα επιστρέψει δυνατός, θα έδινε το 100% για να τηρήσει την υπόσχεσή του.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Αιγύπτιος στράικερ είναι λίρα – εκατό και ένας παίκτης που θέλει κάθε προπονητής για την ομάδα του.

Όταν λοιπόν ο Μαρτίνς ψάχνει το γκολ, ξέρει πως μπορεί να στηριχθεί σε δύο σέντερ φορ. Γιατί πολύ απλά και ο Χασάν μπορεί να θεωρείται βασικός. Αυτό δείχνουν οι αριθμοί…

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024