Το σχόλιο της Μπεκατώρου για τις αποκαλύψεις της Τζένης Ιωακειμίδου
Τα όσα κατήγγειλε η Τζένη Ιωακειμίδου για τον Γιώργο Κιμούλη σχολίασε η Σοφία Μπεκατώρου, με την ηθοποιό να την απαντά για τη δική της αποκάλυψη.
Τις ευχαριστίες της Τζένης Ιωακειμίδου έλαβε η Σοφία Μπεκατώρου για το δρόμο που χάραξε, ώστε να ανοίξουν στόματα και να γίνουν γνωστές προσπάθειες παρενόχλησης στους αθλητικούς και πολιτιστικούς χώρους.
Η ολυμπιονίκης που κατήγγειλε βιασμό από παράγοντα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας έγραψε σχόλιο κάτω από ανάρτηση της ηθοποιού. «Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες δημόσια, είναι σημαντικό που επιβεβαιώνεις τα λεγόμενα των συναδέλφων σου» ανέφερε η Σοφία Μπεκατώρου για την επιβεβαίωση από την Τζένη Ιωακειμίδου των καταγγελιών εναντίον του Γιώργου Κιμούλη.
Άμεση ήταν η απάντηση της ηθοποιού, η οποία επιβεβαίωσε όσα είχαν καταγγείλει συνάδελφοί της για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, που έγραψε: «Εμείς όλοι πρέπει να ευχαριστούμε εσένα Σοφία που έκανες την αρχή», τονίζοντας τη σημασία που είχε η καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου για να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου για τα περιστατικά σεξουαλικής και ψυχικής κακοποίησης.
- Τέμπη: Συνεχίζεται η δίκη για τα βίντεο, να κληθεί ως μάρτυρας ο εφέτης ανακριτής ζητά η Καρυστιανού
- Η «μάχη» για τον τίτλο στη Super League: Το πρόγραμμα Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας
- Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- «Είμαστε απροστάτευτοι»: Τα πολλαπλά προβλήματα αγροτών και κτηνοτρόφων μέσα από δύο προσωπικές ιστορίες
- Οι αλεπούδες τα τελευταία χρόνια «βολτάρουν» στις κεντρικές πόλεις ακόμα και στην Αθήνα – Πώς εξηγείται;
- Τσιτσιπάς για το γήπεδο: «Έχω να παίξω πάνω από μία δεκαετία σε τόσο κακό κορτ»
