Καθαρισμός προσώπου στο σπίτι με απλά βήματα
Οι Roomies καλούν στην παρέα τους τη beauty blogger Αλεξία Ζαραδούκα, και απολαμβάνουν υπηρεσίες face spa κατ’ οίκον!
Η ίδια εξήγησε πώς μπορούμε να φτιάξουμε δίσκους ντεμακιγιάζ στο σπίτι μας, οι οποίοι πλένονται στο πλυντήριο.
Ο καθαρισμός γίνεται με τη χρήση ατμού. Βάζουμε βραστό νερό, προσθέτουμε αιθέρια έλαια και καθόμαστε από πάνω του, με μία πετσέτα ριγμένη στο κεφάλι μας, για δέκα περίπου λεπτά.
Στη συνέχεια βάζουμε ενυδατική στο πρόσωπό μας.
- Ruvan Wijesooriya & Nick Zinner: Η underground σκηνή της Νέας Υόρκης παίρνει σάρκα και οστά στην Αθήνα
- Νέο τηλεσκόπιο γυρίζει την «μεγαλύτερη κοσμική ταινία όλων των εποχών»
- Ιράν: Θα υπάρξει άμεση απάντηση σε κάθε απειλή – Επικαλείται τη δέσμευση των ΗΠΑ να συγκρατήσουν το Ισραήλ
- Σκας από τη ζέστη; Σε νιώθουμε!
- Πετράλωνα: «Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν η διαχείριση του σοκ των κατοίκων» αποκαλύπτει διασώστης του Ερυθρού Σταυρού
- Προδότες και φουστανελοφόροι
- Η Παπαστράτος επενδύει στη νέα γενιά επαγγελματιών με το FutuReady Internship Program
- Η Πλευρίτου συνεχίζει στον Ολυμπιακό για 16η χρονιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/yong-chuan-tan-FPm5MGSqD3w-unsplash-1-315x220.jpg)






































![Το φαινόμενο candilazo που «έβαψε» κόκκινο τον ουρανό του Καράκας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/2026-07-01T061443Z_826673436_RC2T4MA6UXNN_RTRMADP_3_VENEZUELA-QUAKE-SKY-315x220.jpg)


































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442