«Κάτω από το ραδίκι»: Ο Γιάννης Γιοκαρίνης ερμηνεύει Γιώργο Ζαμπέτα
Ο τραγουδοποιός ερμήνευσε το τραγούδι «Κάτω από το ραδίκι» σε μουσική και στίχους Ζαμπέτα από το 1964
«Πιο ροκάς από τον Ζαμπέτα δεν υπάρχει» ανέφερε στην εκπομπή «Έλα και θα δεις» ο Γιώργος Γιοκαρίνης, διευκρινίζοντας ότι ο συνθέτης έγραφε στην ουσία μπλουζ.
«Πρώτη φορά γνωριστήκαμε το 1974. Έπαιζα με τους 2002GR και κάθε βράδυ ερχόταν ένας-δύο καλεσμένοι. Ένα βράδυ ήρθε ο Ζαμπέτας. Τον ρώτησα ‘δάσκαλε έχεις φέρει παρτιτούρες;’. Ξεκίνησε να γελάει και μου είπε ‘πιτσιρίκο έχω φέρει κάτι Μίκυ Μάους’. Δεν κάναμε ούτε πρόβα» θυμήθηκε ο Γιάννης Γιοκαρίνης πριν ανέβει στη σκηνή.
Ο τραγουδοποιός ερμήνευσε το τραγούδι «Κάτω από το ραδίκι» σε μουσική και στίχους Ζαμπέτα από το 1964.
Δείτε αναλυτικά
- Στο… ρελαντί η ανανέωση των αθηναϊκών συγκοινωνιών
- Αξιοποίηση δασικών εκτάσεων υπό προϋποθέσεις
- Ενοίκια: Τριπλή ενίσχυση φέτος για 50.000 δημόσιους λειτουργούς
- «Σ’ αγαπώ, πατέρα, αλλά μισώ όσα εκπροσωπείς»: Από την ελίτ στον IRA η «περήφανα ένοχη» Ρόουζ Ντάγκντεϊλ
- Το φιλμ Electroma των Daft Punk γιορτάζει 20 χρόνια ζωής
- Είναι ο ναρκισσισμός… κληρονομικός;
- «Πόλεμος» για το φαράγγι της Σαμαριάς
- Δημοσκόπηση: Τι κυβέρνηση θέλουν οι ψηφοφόροι, ανάλογα με το κόμμα που ψηφίζουν, αν δεν επιτευχθεί αυτονομία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442