Ηλίας Μόσιαλος: Πολύ καλά νέα για το εμβόλιο της Novavax
Το εμβόλιο Covid-19 της Novavax είναι περίπου 89% αποτελεσματικό
Θετικά είναι τα νέα σχετικά με ένα νέο εμβόλιο κατά του κοροναϊού.
Το εμβόλιο Covid-19 της Novavax είναι περίπου 89% αποτελεσματικό και λειτουργεί αποτελεσματικά και ενάντια στις νέες παραλλαγές του ιού, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από κλινικές δοκιμές στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Νότια Αφρική.
«Το NVX-CoV2373 έχει τη δυνατότητα να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην επίλυση αυτής της παγκόσμιας κρίσης στον τομέα της δημόσιας υγείας», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Novavax, Στάλνεϊ Ερκ.
Διαβάστε επίσης: Novavax : Ανακοίνωσε 89% αποτελεσματικότητα για το εμβόλιό της
Όπως έγραψε ο Ηλίας Μόσιαλος σε ανάρτησή του στο Facebook, η αμερικανική εταιρεία βιοτεχνολογίας δήλωσε ότι η κλινική δοκιμή της σε συνεργασία με την ειδική ομάδα εμβολίων της Bρετανικής κυβέρνησης έδειξε αποτελεσματικότητα 95,6% έναντι του αρχικού στελέχους και 85,6% έναντι της νέας παραλλαγής B.1.1.7.
Η ανάρτηση Ηλίας Μόσιαλου στο Facebook:
«Πολύ καλά νέα για το εμβόλιο της Novavax
Το εμβόλιο Covid-19 της Novavax είναι περίπου 89% αποτελεσματικό και λειτουργεί αποτελεσματικά και ενάντια στις νέες παραλλαγές του ιού, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από κλινικές δοκιμές στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Νότια Αφρική.
Η αμερικανική εταιρεία βιοτεχνολογίας δήλωσε ότι η κλινική δοκιμή της σε συνεργασία με την ειδική ομάδα εμβολίων της βρετανικής κυβέρνησης έδειξε αποτελεσματικότητα 95,6% έναντι του αρχικού στελέχους και 85,6% έναντι της νέας παραλλαγής B.1.1.7.
Σε μια ξεχωριστή μελέτη φάσης 2B στη Νότια Αφρική, η Novavax διαπίστωσε ότι το εμβόλιο ήταν κατά 60% αποτελεσματικό στους συμμετέχοντες χωρίς HIV. Όμως όσοι νόσησαν μετά τον εμβολιασμό δεν είχαν σοβαρά συμπτώματα. Το εμβόλιο δεν λειτούργησε καλά στους συμμετέχοντες που ήταν θετικοί στον ιό του HIV. Η συνολική αποτελεσματικότητα του εμβολιού στη Νότια Αφρική καταγράφηκε ως 49%».
Πολύ καλά νέα για το εμβόλιο της Novavax
Το εμβόλιο Covid-19 της Novavax είναι περίπου 89% αποτελεσματικό και…
Δημοσιεύτηκε από Ηλίας Α. Μόσιαλος στις Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021
- Tax Relief Eases Burden on Self-Employed and Vulnerable Groups
- Live: Η κλήρωση του Παναθηναϊκού στο Europa League
- Ευαγόρας Παλληκαρίδης: Ψάχνοντας για την λευτεριά
- Παναθηναϊκός: Οριστικά στη Λεωφόρο το ματς της φάσης των «16»
- Φάμελλος: Προσβλητική η αφωνία Μητσοτάκη για τις υποκλοπές – «Κράτος επιτελικό στη συγκάλυψη»
- «Δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του βρέφους με την μηνιγγίτιδα στη Ζάκυνθο
