Το lockdown και η τηλεργασία έχουν αλλάξει τον τρόπο που πολλοί από εμάς βλέπουμε πλέον τα ρούχα. Για παράδειγμα αυτό που πριν μπορεί να βλέπαμε ως ένα απλό skinny παντελόνι τώρα αποκαλύπτεται ξεκάθαρα ως η φυλακή μπουτιών από ύφασμα που πραγματικά είναι.

Σκληρά υφάσματα, άβολα κοψίματα, τακούνια (lol)- έχουμε πλέον σταματήσει να υποβάλουμε τους εαυτούς μας σε όλα αυτά τα μικρά βασανιστήρια της καθημερινότητας. Και πανδημία και ζουλιγμένη κοιλιά είναι απλά too much.

Καθώς λοιπόν σε ολόκληρο τον κόσμο οι πωλήσεις των «ρούχων γραφείου» κατακρημνίζονται και ένα νέο είδος ρουχισμού- κάτι σαν πιο κομψό loungewear- γίνεται όλο και πιο δημοφιλές ερχόμαστε αντιμέτωποι με το ερώτημα: ποιο είναι το σωστό, άνετο παντελόνι; Και το ακόμα σημαντικότερο: που είναι αυτό το παντελόνι;;

Ο Ντέιβιντ Λιντς είναι μαζί μας. «Ψάχνω για ένα καλό παντελόνι», είπε πρόσφατα στο GQ. «Δεν έχω βρει ποτέ μέχρι τώρα κάποιο παντελόνι που να μου αρέσει πραγματικά.»

Ο δημιουργός του Twin Peaks έκανε το συγκεκριμένο σχόλιο στο πλαίσιο του «Happiness Project», μιας στήλης του περιοδικού όπου 12 ερωτηθέντες μιλούσαν για κάτι που τους έκανε ευτυχισμένους όταν το φορούσαν.

Μιλώντας το πρόβλημα των παντελονιών, ο σκηνοθέτης ανέφερε: «Μου αρέσουν τα βολικά παντελόνια και τα ρούχα που μπορώ να φοράω και να δουλεύω, ρούχα μέσα στα οποία να νιώθω άνετα. Δεν μου αρέσει να ντύνομαι επίσημα. Μου αρέσει να φοράω το ίδιο πράγμα κάθε μέρα και να νιώθω άνετα».

«Είναι θέμα εφαρμογής», συνέχισε, «είναι μια πολύ συγκεκριμένη αίσθηση, και αν (τα παντελόνια) δεν είναι σωστά- και ποτέ δεν είναι- είναι σκέτη θλίψη. Ξέρετε, διακόπτουν τη ροή της ευτυχίας. Ψάχνω, πιστέψτε με.»

Τον πιστεύουμε και συμπάσχουμε. Ωστόσο μέχρι να βρεθεί κάποια λύση για την κατάσταση, παραθέτουμε αυτό το βίντεο στο οποίο ο ίδιος επιδιορθώνει ένα παντελόνι:

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr