
Παναθηναϊκός : Ο Πιτρόιπα στη λίστα Ντρεοσί-Μπόλονι
Ο 34χρονος από τη Μπουρκίνα Φάσο είναι γνώριμος των δύο αντρών και έμεινε ελεύθερος από την Paris FC.
Ένα από τα «Plan B» που έχει ο Πιέρ Ντρεοσί για την ενίσχυση του ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι ο Τζόναθαν Πιτρόιπα. Ο 34χρονος από τη Μπουρκίνα Φάσο είναι ένας ποδοσφαιριστής γνώριμος στον Ντρεοσί και στον Λάζλο Μπόλονι, αφού έχει συνεργαστεί με αμφότερους.
Ο Πιτρόιπα αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Μπόλονι στη βελγική Αντβέρπ, ενώ ο Ντρεοσί τον ενέταξε στο δυναμικό της Paris FC.
Ο Πιτρόιπα είναι διαθέσιμος στην αγορά εδώ και λίγες ώρες, αφού έλυσε το συμβόλαιο του με την Paris FC. Ήταν μία αναμενόμενη εξέλιξη, αφού δεν υπολογιζόταν από τις αρχές Δεκεμβρίου, όταν είχε τσακωθεί με τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή.
Ο Πιτρόιπα δεν είναι κλασικός χαφ, αφού στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του αγωνιζόταν ως εξτρέμ. Ωστόσο, στην Paris FC είχε μετατραπεί σε μέσο και ανταποκρίθηκε με επιτυχία στις απαιτήσεις της Ligue 2
Ο Πιτρόιπα είναι σε προχωρημένη ποδοσφαιρική ηλικία, αλλά έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να βοηθήσει τόσο στα άκρα της επίθεσης, όσο και στον «άξονα».
Ασφαλώς, ο Πιτρόιπα δεν είναι μία μακροπρόθεσμη λύση, αλλά ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να προσφέρει άμεσα. Έχει το πλεονέκτημα πως είναι ενεργός, αφού φέτος έπαιξε 14 ματς στη Ligue 2 με 930 λεπτά συμμετοχής.
- Στάρμερ: Δηλώσεις κατά των πλατφορμών social media – Εξετάζει μέτρα για το «εθιστικό σκρολάρισμα» των νέων
- Αργολίδα: Σοβαρό τροχαίο στα Καρναζέικα – Δύο τραυματίες
- Η εξομολόγηση του Ριτσάρλισον για την κατάθλιψη: «Πόσες φορές, ενώ οδηγούσα, σκέφτηκα να πέσω πάνω σε τοίχο»
- Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον, Νία Βαρντάλος, Μπίλι Ζέιν, Τζον Στάμος – Αυθεντικά ορθόδοξο Πάσχα για την ελίτ ομογένεια του Χόλιγουντ
- Πώς θα αμειφθούν όσοι εργαστούν τη Δευτέρα του Πάσχα
- Ξεκίνησαν τον καβγά στο Ίλιον και τον τραυμάτισε με κατσαβίδι στο Περιστέρι