Όλα είναι ρόδινα και υπέροχα όταν μία σχέση ξεκινά, αλλά όχι για πολύ…

Ο έρωτας, ο ενθουσιασμός, το πάθος, σε κάνουν να τον βλέπεις τέλειο και να μην μπορείς καν να διανοηθείς πώς είναι δυνατό κάποια στιγμή να σταματήσεις να τον θέλεις. Κι όμως, το πλήρωμα του χρόνου έρχεται και σε περίπτωση που τα θεμέλια δεν είναι δυνατά, υπάρχει περίπτωση να επέλθει ο χωρισμός.

Τι δείχνει νέα έρευνα

Συνήθως την απόφαση την παίρνουν οι γυναίκες μιας και οι άντρες έχουν την τάση να συμβιβάζονται και να κάνουν… υπομονή ή ό, τι άλλο αυτοί πιστεύουν.

Δεν είναι τυχαίο μάλιστα, ότι όταν μία γυναίκα πάρει την απόφαση να χωρίσει, είναι πολύ δύσκολο να κάνει πίσω στη συνέχεια.
Παρόλα αυτά, σύμφωνα με έρευνες, υπάρχει ένας πολύ βασικός λόγος για τον οποίο ένας άντρας θα έπαιρνε απόφαση να χωρίσει, και δεν είναι άλλος από την πίεση που θα νιώσει όταν αντιληφθεί ότι η καλή του θέλει να τον αλλάξει. Ως γνωστόν, οι άντρες ένα θεματάκι με το συγκεκριμένο το έχουν, και μία ευθιξία μη σου πω, οπότε τη στιγμή που θα αντιληφθεί ότι θέλεις να τον φέρεις πιο κοντά στα… πρότυπά σου, έχει φύγει,σύμφωνα με το queen.gr.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr