Ο Διαγόρας Ρόδου επικράτησε με σκορ 1-0 του Απόλλων Λάρισας στο «AEL FC Arena», για την τρίτη αγωνιστική της Superleague 2 πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη για φέτος και ανεβαίνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας προσωρινά.
Από την άλλη πλευρά ο Απόλλων υποχρεώθηκε στη δεύτερη σερί ήττα του, παραμένοντας στον βαθμό της πρεμιέρας απέναντι στην Ξάνθη, κάτι που αποδεικνύει το κακό του ξεκίνημα.
Ο άνθρωπος που έκρινε την αναμέτρηση ήταν ο Γεωργίου ο οποίος σκόραρε στο 65′ με διπλή προσπάθεια έπειτα από επέμβαση του Τάλισον που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα.
Μετά από μία δεκαετία και 20 τίτλους συνολικά, ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι στο τέλος της σεζόν. Ο Έντσο Μαρέσκα το φαβορί για τον πάγκο.