Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: O Γιώργος Λιανός φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor: O Γιώργος Λιανός φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο

Με μία ανάρτησή του στο Instagram o Γιώργος Λιανός εξήγησε στους followers του τους λόγους για τους οποίους επιστρέφει Ελλάδα

Με ένα story που ανέβασε στο instagram ο Γιώργος Λιανός, θέλησε να απαντήσει σε όλα τα σενάρια που προέκυψαν μετά την πρόσφατη ανακοίνωση του τούρκου παραγωγού Aτζούν Ιλιτζαλί, ότι θα αναλάβει εκείνος την παρουσίαση του Survivor.

Ειδικότερα πριν λίγες μέρες ο Aτζούν Ιλιτζαλί, αποκάλυψε πως σύντομα θα τον δούμε στην παρουσίαση του Survivor 4, καθώς ο Γιώργος Λιανός θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

«Ο Γιώργος θα πρέπει να φύγει και να πάει στην Ελλάδα σε ένα μήνα. Εγώ θα είμαι ο παρουσιαστής του Survivor γι’ αυτό το διάστημα και ανυπομονώ γι’ αυτό.

Κάθε παιχνίδι που παρακολουθώ είναι ξεχωριστό για μένα. Και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που σε ένα μήνα θα είμαι ο παρουσιαστής του παιχνιδιού και θα το απολαύσουμε μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υπέθεσαν πως ο Γιώργος Λιανός έρχεται στην Ελλάδα για να παρουσιάσει τα live του Τhe Voice.

Ωστόσο, υπήρχαν και τα σενάρια ότι ο Γιώργος Λιανός έρχεται στην Ελλάδα για προσωπικούς λόγους και συγκεκριμένα για τα παιδιά του.

Επειδή όμως ο Γιώργος Λιανός δεχόταν πολλά μηνύματα από τους followers όλες αυτές τις μέρες, οι οποίοι τον ρωτούσαν γιατί θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο, αποφάσισε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάνος είπε πως:

«Επειδή με ρωτάτε, πέντε μέρες θα λείψω μόνο για να δω τα παιδιά μου και θα περιγράφω κανονικά».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Λιανός:

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024