Ένας από τους πολύ αγαπητούς μαθητευόμενους μάγους, μεγάλωσε, ομόρφυνε και μάλλον θέλει να αποσυρθεί από το σύμπαν του Χάρι Πότερ

To στρουμπουλό αγόρι με τις γκάφες και τα γυαλάκια εξελίχθηκε σε αυτόν τον…συμπαθέστατο νέο κύριο:

Ο 31χρονος, λοιπόν, σήμερα ηθοποιός Matthew Lewis είπε ότι είναι «οδηνυρό» να βλέπει τον εαυτό του ως Νέβιλ Λονγκμπότομ στις ταινίες του Χάρι Πότερ, γιατί λέει βλέπει πολλά δικά του πράγματα ως παιδιού στον χαρακτήρα του μικρού, μαθητευόμενου μάγου.

«Ας έπαιζα όποιον άλλο ρόλο-ο Νέβιλ μου θυμίζει εμένα στην ηλικία του, είχα περάσει πολλά», είπε ο Matthew στους New York Times παρακαλώ πολύ, τον οποίο Matthew αν τυχόν συναντήσετε στον δρόμο (λέμε τώρα) ούτε που θα αναγνωρίσετε.

«Μου είναι πιο εύκολο να κάνω κόντρα ρόλους, όπως ας πούμε…έναν αστυνομικό στο Λονδίνο ή κάποιον πλούσιο»

(Άσε μας, βρε Νέβιλ!)

Μια χαρά πάντως τα κατάφερε ο μικρός Lewis, παίζοντας τον Λονγκπότομο από τα 11 μέχρι τα 21 του, μεγαλώνοντας μαζί με όλο το υπόλοιπο βασικό καστ των ταινιών Harry Potter.

Εδώ, ποζάρει μαζί με τον…Μαλφόι! Τον θυμάστε;

Ο νεαρός ηθοποιός, φυσικά, έχει επίγνωση πως οι δρόμοι που του άνοιξαν για ταινίες ή θέατρο, έχουν ανοίξει λόγω των ταινιών Χάρι Πότερ. Και στην τελική, είπε, υπάρχουν πολύ χειρότερες ταινίες με τις οποίες κάποιοι συνδέονται για πάντα, το όνομά μου είναι συνδεδεμένο με ταινίες από τις πλέον επιτυχημένες ολων των εποχών.

(Μπερδευτήκαμε λίγο)

Ο Matthew έπαιξε πρόσφατα σε κάτι ευχάριστες αμερικάνικες  κωμωδίες και κομεντί και συνεχίζει να ψάχνει να βρει τον δρόμο του. Του ευχόμαστε τα καλύτερα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr