Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάτια Ταραμπάνκο : Η πρώην παίκτρια του Survivor επέστρεψε στην Ελλάδα

Κάτια Ταραμπάνκο : Η πρώην παίκτρια του Survivor επέστρεψε στην Ελλάδα

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφτασε στην Ελλάδα μετά από την πρόωρη αποχώρησή της στο Survivor

Φανερά καταβεβλημένη από το πολύωρο ταξίδι αλλά και αδυνατισμένη από τη συμμετοχή της στο Survivor και την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε στον Άγιο Δομίνικο, η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε στην Ελλάδα το απόγευμα της Πέμπτης.

Στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» την περίμεναν οι δημοσιογράφοι προκειμένου να έχουν μία δήλωσή της για όλα όσα έχουν συμβεί στη ζωή της το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της συμμετοχής της στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Παιδιά μην ανησυχείτε, είμαι καλά. Γύρισα σπίτι» πρόλαβε να πει στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους που την περίμεναν στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος.

Η ίδια δεν θέλησε να κάνει περισσότερες δηλώσεις και αναχώρησε.

Μετά από σχεδόν μία εβδομάδα από την ημέρα που αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι και τη νοσηλεία της σε νοσοκομείο του Αγίου Δομίνικου για αρκετές μέρες, η Κάτια επιστρέφει και πάλι στην καθημερινότητά της.

Λίγο πριν την επιστροφή της στην Ελλάδα και μετά από την αποχώρησή της στο Survivor, η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή Love It και έδωσε για όλα απαντήσεις.

https://youtu.be/0CFOAFgfU0w

«Είμαι η Κάτια και είμαι καλά. Η αλήθεια είναι απλά πως με εγκατέλειψε το κορμί μου. Έχασα πολλά κιλά, έδωσα το 100% μου από την αρχή και αυτό ήταν το λάθος μου. Γιατί μου έφυγε η ενέργεια πολύ γρήγορα. Τ

ο Survivor είναι οξύμωρο να λέγεται «παιχνίδι» γιατί ήταν πραγματικά επιβίωση.

Πραγματικά πεινάσαμε. Πραγματικά κοιμόμασταν στο πάτωμα είναι όλα πραγματικά. Στεναχωριέμαι που έφυγα γιατί πίστευα ότι θα αντέξω παραπάνω» είπε η Κάτια Ταραμπάνκο για την πρόωρη αποχώρησή της από το Survivor 4.

Για τον Περικλή Κονδυλάτο και το σχόλιο που έσταζε «φαρμάκι» προς το πρόσωπό της, η Κάτια Ταραμπάνκο είπε:

«Πέφτω από τα σύννεφα με τον τρόπο που εκφράστηκε ο Περικλής. Θα ήθελα να τον ρωτήσω γιατί χρησιμοποίησε τόσο ακραίο χαρακτηρισμό. Ήταν ακραία η άποψη του Περικλή. Δεν έχω εκδηλώσει ποτέ τάσεις ότι δεν αγαπάω το φύλο μου.

Λατρεύω και θαυμάζω τις γυναίκες. Είναι παιχνίδι με αγωνίσματα, δεν ψήφισα μόνο γυναίκες, ψήφισα και τον Τριαντάφυλλο. Είναι λίγο ακραία όλα αυτά».

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024