Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ορκωμοσία Μπάιντεν : Χιλιάδες άτομα αναζητούν τα… γάντια του Μπέρνι Σάντερς

Ορκωμοσία Μπάιντεν : Χιλιάδες άτομα αναζητούν τα… γάντια του Μπέρνι Σάντερς

Η δασκάλα που έφτιαξε τα γάντια του Σάντερς για την ορκωμοσία δηλώνει ότι δέχτηκε χιλιάδες παραγγελίες

Τα… γάντια του Μπέρνι Σάντερς αναζητούν χιλιάδες άτομα μετά την ορκωμοσία του Μπάιντεν. Όμως όσοι επιθυμούν να αντιγράψουν το στυλ του γερουσιαστή από το Βερμόντ, είναι αντιμέτωποι με μια μεγάλη απογοήτευση: Η δασκάλα που τα έπλεξε και τα χάρισε στον Σάντερς, λέει ότι δεν της έχει μείνει πλέον ούτε ένα ζευγάρι.

Τα γάντια που προκάλεσαν χαμό στο internet αποτελούνται από παλιά πουλόβερ και ανακυκλωμένο πλαστικό και είναι δημιουργία της 42χρονης Τζεν Έλις, μιας δασκάλας δημοτικού που ζει στο Βερμόντ, κοντά στο Μπέρλινγκτον, όπου ο Σάντερς ήταν δήμαρχος στη δεκαετία του 1980.λ

«Δεν έχω κανένα ζευγάρι για πούλημα. Στην πραγματικότητα πλέον δεν ασχολούμαι και τόσο πολύ με αυτά. Με κολακεύει που τα θέλουν, όμως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πωλούν αντίστοιχα γάντια και ελπίζω να τους ανατεθούν πολλές παραγγελίες. Όμως εγώ δεν πρόκειται να παραιτηθώ από την πρωινή δουλειά μου», δήλωσε στην Jewish Insider η Έλις, το βράδυ της Τετάρτης.

Εξήγησε ότι η ζήτηση είναι τεράστια. «Είμαι δασκάλα στη Δευτέρα δημοτικού και είμαι μαμά και όλα αυτά με κρατούν πολύ απασχολημένη. Δεν υπάρχει τρόπος να φτιάξω 6.000 ζευγάρια γάντια και κάθε φορά που μπαίνω στα e-mail μου, βρίσκω εκατοντάδες ακόμη παραγγελίες».

«Δεν μου αρέσει που απογοητεύω τόσους ανθρώπους», πρόσθεσε, «όμως τα γάντια αυτά είναι μοναδικά και καμιά φορά σε αυτό τον κόσμο απλώς δεν μπορείς να έχει ό,τι θελήσεις».

Η φήμη που απέκτησε στα κοινωνικά δίκτυα «ήταν απροσδόκητη. Θα πρέπει να του αρέσουν πολύ για να επέλεξε να τα φορέσει».


Όταν τον ρώτησαν για τα ρούχα του, πάντως, ο Σάντερς δήλωσε στο CNBC μετά την τελετή: «Στο Βερμόντ ντυνόμαστε ζεστά. Ξέρουμε από κρύο. Δεν μας νοιάζει τόσο η μόδα. Θέλουμε να είμαστε ζεστοί. Και αυτό έκανα σήμερα».

Πάντως τα ρούχα του γρήγορα μετατράπηκαν σε meme. Οι χρήστες του internet αξιοποίησαν τις ικανότητές τους στο Photoshop για να τον τοποθετήσουν σε ιστορικές φωτογραφίες, σε καρέ από κόμικ και άλλες απίθανες συνθέσεις. Μάλιστα το hashtag #BerniesMittens έγινε ένα από τα δημοφιλέστερα της ορκωμοσίας.

Δείτε μερικές δημιουργίες με τα γάντια του Σάντερς:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024