Ελαφριά και νόστιμα chips από παντζάρι
Φτιάχνονται πιο εύκολα από ό, τι πιστεύετε και είναι το τέλειο σνακ
Υλικά:
6 μεσαία παντζάρια
1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι
1 κουτ. του γλυκού ελαιόλαδο
λίγο μαύρο πιπέρι (για γεύση)
Εκτέλεση:
Αρχικά, καθαρίζεις τα παντζάρια και μόλις φθάσεις στον καρπό αρχίζεις να τα κόβεις σε λεπτές ροδέλες. Αφήνεις στην άκρη για περίπου 30 λεπτά.
Προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C και τοποθετείς στο ταψί αντικολλητικό χαρτί.
Στρώνεις τις φέτες στο ταψί και τις ραντίζεις με το ελαιόλαδο.
Σε ένα μικρό μπολ, αναμειγνύεις το μαύρο πιπέρι και τις φέτες παντζαριού και πασπαλίζεις τα λαχανικά.
Ψήνεις τα πατατάκια σου για περίπου 30 – 35 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο.
Διαβάσαμε την συνταγή στο T-life
- Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Νέες φωτογραφίες που προκαλούν σάλο στο διαδίκτυο
- Οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε την έπεσαν στους παίκτες της Μονακό (vid)
- Χίος: Οχυρώνονται για το «εκρηκτικό» έθιμο του ρουκετοπόλεμου – Όλα έτοιμα στο Βροντάδο
- Καιρός: Βροχερό το Μεγάλο Σάββατο
- Παρελθόν από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
- ΗΠΑ: Ο Τζο Μπάιντεν θα δεχθεί τον βασιλιά Αμπντάλα Β’ της Ιορδανίας στο Λευκό Οίκο – Συνομιλίες για τη Γάζα