ΜέΡΑ 25: Να μην διανοηθεί η κυβέρνηση να σταματήσει την υποστήριξη σε όσους έχουν ανάγκη
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση, «δύο απειλές έχουν να αντιμετωπίσουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι: Την covid-19 και την κυβέρνηση Μητσοτάκη»
Να μην σταματήσει η στήριξη όσων έχουν ανάγκη παρά το άνοιγμα του λιανεμπορίου ζητά με ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25, επικρίνοντας ταυτόχρονα την κυβέρνηση για την πολιτική της.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση, «δύο απειλές έχουν να αντιμετωπίσουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι: Την covid-19 και την κυβέρνηση Μητσοτάκη». Για το πρώτο, προσθέτει, «υπάρχει μεν η λύση του εμβολίου, αλλά ακόμα κι αυτή σκοντάφτει στην κακοδιαχείριση και τις καθυστερήσεις της δεύτερης. Όσο θα διαρκεί αυτή η «απόλυτη καταιγίδα» πανδημίας και κακοδιαχείρισής της, οι επαγγελματίες, είτε κλειστοί είτε ανοιχτοί θα βρίσκονται εν κινδύνω».
Το ΜέΡΑ25 υπογραμμίζει ότι «το άνοιγμα του λιανεμπορίου στο οποίο προέβη η κυβέρνηση πρόχειρα και άρον άρον, δεν πρέπει να σημάνει το τέλος της οικονομικής στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των εργαζομένων. Η κυβέρνηση λοιπόν, να μην διανοηθεί να σταματήσει την οικονομική υποστήριξη σε όσους το έχουν ανάγκη και να προβεί άμεσα στα απολύτως απαραίτητα «κουρέματα» των συσσωρευμένων φόρων και εισφορών για το διάστημα της καραντίνας».
- Βουλή: Συνεχίζεται η συζήτηση για το νομοσχέδιο Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας – Το βράδυ η ονομαστική ψηφοφορία
- Θρίλερ με την απανθρακωμένη σορό στην Πιερία που βρέθηκε μέσα σε αγροτικό
- Κακοκαιρία: Μεγάλα προβλήματα σε Κρήτη και Χίο – Κατολισθήσεις, πλημμύρες και απεγκλωβισμοί κατοίκων
- «Marca»: «Αυτή η ομάδα είναι το φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague…»
- Δημοπρατήθηκε το αντιπλημμυρικό έργο του ρέματος Σαπφούς
- Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ