Την ύπαρξη απύθμενης χυδαιότητας στα όρια της απανθρωπιάς -που «επιβάλλει» στη Σοφία Μπεκατώρου και σε όλες τις Σοφίες της Γης να αποσιωπήσουν το βιασμό τους- επιβεβαιώνει ο Κώστας Ραπτόπουλος, σε ένα ακόμα εμετικό παραλήρημά του.

Την ύπαρξη απύθμενης χυδαιότητας στα όρια της απανθρωπιάς -που «επιβάλλει» στη Σοφία Μπεκατώρου και σε όλες τις Σοφίες της Γης να αποσιωπήσουν το βιασμό τους- επιβεβαιώνει ο Κώστας Ραπτόπουλος, σε ένα ακόμα εμετικό παραλήρημά του.

Ο γνωστός για όλους τους λανθασμένους λόγους, Κώστας Ραπτόπουλος, ο οποίος επιτυγχάνει να κερδίζει τα πέντε λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν αραιά και που με τις λούμπεν, γελοίες και ενίοτε χυδαίες πράξεις του «χτύπησε» ξανά.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρό του μπήκε η Σοφία Μπεκατώρου και οι καταγγελίες της περί βιασμού. Συγκεκριμένα, σε μια επιφανειακή πεζοδρομιακού επιπέδου ανάλυση των γεγονότων, υποστήριξε πως η χρυσή Ολυμπιονίκης δεν μίλησε τότε για το βιασμό της, για χάρη της δόξας του μεταλλίου…

«Δεν το είπε τότε γιατί η επιτυχία του ολυμπιακού μεταλλίου, είχε μεγαλύτερη αξία γι’ αυτήν από το βιασμό της. Έβαλε το βιασμό στην άκρη, κάπου στο κουτάκι του μυαλού της για να πετύχει. Είναι λάθος μία κοπέλα βιάστηκε και το κράτησε μυστικό για την επιτυχία του μεταλλίου. Είναι μεγάλο λάθος. Πάρα πολύ μεγάλο λάθος. Δεν είναι φυσιολογικό μετά από 20 χρόνια να βγει να το πει τώρα» λέει, μεταξύ άλλων, σε  οκτάλεπτο παραλήρημα που έχει αναρτηθεί στο ίντερνετ.

«Αυτή η κοπέλα καταρχήν δεν δίνει καλό παράδειγμα στα παιδιά μας, στις κόρες μας, αυτή τη στιγμή που βγαίνει και λέει και την υπερασπίζονται ότι βγήκε και το είπε. Τώρα μετά από 20 χρόνια βγήκε και το είπε. Μου κάνει αρνητική εντύπωση για την κοπέλα ο φόβος της να μιλήσει εκείνο το χρονικό διάστημα, βάζοντας την επιτυχία περισσότερο από το βιασμό και είναι σαν να λέει στα παιδιά μας. Αν σας βιάζει ένα μ@@@κας καταγγείλετε τον, αν σας βιάσει ο διευθυντής σας, να το κάνετε μετά όταν χάσει την ισχύ του και όταν εμείς πάρουμε το μετάλλιο, τη δουλειά κτλ., δεν είναι έτσι στη ζωή. Τον γ@@@ς εκείνη την ώρα και τελειώνεις ή τον πλακώνεις ή τον μηνύεις εκείνη την ώρα και τελειώνεις».

«Το μήνυμα που παίρνουν τα παιδιά σήμερα, στην κόρη τη δική μου και στις κόρες σας ότι να μιλήσετε όταν δεν έχετε συμφέρον από τον βιαστή δηλαδή τώρα που δεν τον έχω ανάγκη, μιλάω. Και δεν μιλάω τότε που τον φοβόμουν, τον είχα ανάγκη γιατί είχα το μετάλλιο» υπογραμμίζει.

«Γεννήθηκε στη λάθος οικογένεια»

Από τα βέλη του δεν ξέφυγε ούτε η οικογένεια της Σοφίας Μπεκατώρου λέγοντας ότι «γεννήθηκε στη λάθος οικογένεια» και ότι φέρουν ευθύνη και οι γονείς για το γεγονός ότι δεν μίλησε τότε.

«Είναι αργά όταν βγαίνει και το λέει μετά από 20 χρόνια. Δεν το ήξερε ο μπαμπάς της, η μαμά της, ο άνδρας της , τα παιδιά της, δεν το ήξερε κανένας. Άρα έχει τη λάθος οικογένεια, τον λάθος μπαμπά γιατί φοβήθηκα λέει θα μου σταματήσουν την ιστιοπλοΐα. Δεν είναι φυσιολογικό να μην το ξέρουν οι γονείς. Να μην ξέρω εγώ, να είμαι φίλος με το παιδί μου, αν του τύχει μία αναποδιά, ό,τι αναποδιά και να ‘ναι». Μάλιστα, είπε ότι αν τύχαινε κάτι τέτοιο στην κόρη του τον βιαστή «θα τον έψαχνε η Νικολούλη» και θα έπαιρνε το νόμο στα χέρια του.

«Αν το πει στον μπαμπά, τι θα κάνει ο μπαμπάς, θα την πάρει από την ιστιοπλοΐα. Κακώς αν μου έλεγε το δικό μου το παιδί στα 18-19 μου έκανε αυτό, δεν θα ζούσε αυτός σήμερα, θα τον έψαχνε η Νικολούλη. Θα πήγαινε σε αυτοδικία η ιστορία».

Χυδαιότητες για τη Μάγδα Φύσσα

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τον άνθρωπο, ο οποίος προ μηνών, συγκεκριμένα μία εβδομάδα μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης και το ξέσπασμα της Μάγδας Φύσσας για τη δικαίωση της ψυχής του γιου της, Παύλου, είχε πει πως «η μάνα πανηγύριζε γιατί παίρνει τα 800 χιλιάρικα».

«Γιατί να χαρεί η μάνα, επειδή θα πάει ο Ρουπακιάς μισό χρόνο φυλακή; Για τα 800 χιλιάρικα έγινε θέμα. Άλλων μάνες δεν πήραν λεφτά από το κράτος. Αν με σκοτώσει εμένα ένας δεξιός, δε θα πάρει 800 χιλιάρικα η μάνα μου. Και λέτε μετά ο Ραπτόπουλος καπιταλιστής. Ε, βέβαια, εγώ δε θα ζήσω;» είχε πει.

Ωστόσο, όταν κατάλαβε το μέγεθος της κολοσσιαίας «πατάτας» που εκστόμισε έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη. Για να δούμε αν θα ακολουθήσει εδώ τον ίδιο «δρόμο».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr