Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Μαζεύουν» την αδιανόητη δήλωση περί διαδοχικής συνεύρεσης με την ίδια κοπέλα οι δίδυμοι του Big Brother

«Μαζεύουν» την αδιανόητη δήλωση περί διαδοχικής συνεύρεσης με την ίδια κοπέλα οι δίδυμοι του Big Brother

Όλο και πιο χαμηλά πέφτει το επίπεδο της ελληνικής τηλεόρασης, αφού κάθε φορά που νομίζουμε ότι έχει φτάσει στον πάτο αυτή βρίσκει νέους τρόπους... να μας εκπλήσσει!

Όλο και πιο χαμηλά πέφτει το επίπεδο της ελληνικής τηλεόρασης, αφού κάθε φορά που νομίζουμε ότι έχει φτάσει στον πάτο αυτή βρίσκει νέους τρόπους… να μας εκπλήσσει!

Σε μια περίοδο που δικαιολογημένα έχει γίνει ο κακός χαμός με τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου για βιασμό το 1998 από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας και έχουν αρχίσει σιγά σιγά να ανοίγουν στόματα γυναικών που έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση, η ελληνική τηλεόραση προβάλλει την κουλτούρα της αποπλάνησης!

Συγκεκριμένα, τα δύο δίδυμα αγόρια, Παναγιώτης και Χρήστος Βαρουξής, οι οποίοι έγιναν γνωστοί μέσα από τη συμμετοχή τους στο Big Brother, παιχνίδι που «στιγματίστηκε» από τις εξοργιστικές δηλώσεις παίκτη περί βιασμού, αποκάλυψαν πως… έχουν συνευρεθεί ερωτικά με την ίδια κοπέλα, χωρίς, ωστόσο, να της αποκαλύψουν ότι πρόκειται για δυο διαφορετικά πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, στην απαράδεκτη ερώτηση που τους έκαναν, κατά τη διάρκεια παρουσίας τους σε πρωινή εκπομπή, αν έχουν συνευρεθεί σεξουαλικά με κοπέλα που νόμιζε ότι ήταν ο αδερφός τους, εκείνοι απαντούν: «Ναι, το απαντήσαμε αυτό και πριν. Ναι», απαντά χαρωπά ο Χρήστος έχοντας σηκωμένο το αντίστοιχο ταμπελάκι, και συμφωνεί ο αδερφός του. «Που είχα πάει εγώ πρώτα και μετά πήγε ο Παναγιώτης».

«Νομίσαμε ότι είχατε βρεθεί μόνο για ραντεβού…» ρωτούν οι παρουσιαστές. «Όχι όχι» απαντά ο ένας γελώντας… πονηρά.

Το κανάλι προσπαθώντας να αντιδράσει, προέβη στην πιο εύκολη επιλογή. Να διαγράψει το βίντεο. Από παντού.

Ωστόσο ό,τι ανέβει στο διαδίκτυο μένει για πάντα εκεί. Οπότε, δείτε το βίντεο:

Τα έκαναν ακόμα χειρότερα

Λίγη ώρα αργότερα και μετά τον σάλο που προκλήθηκε όταν έγινε viral το παραπάνω βίντεο, ένας εκ των δύο διδύμων, ο Χρήστος, έσπευσε να απαντήσει.

Ωστόσο, θα έλεγε κανείς πως τα έκαναν χειρότερα, αφού μπερδεύουν τις δηλώσεις τους, μιλούν για σχέση τριών ατόμων, ότι η κοπέλα το είχε καταλάβει και δεν τους το είπε, ενώ μπλέκουν ακόμα και… το Survivor!

Είμαστε σίγουροι ότι πρόκειται για μια απάντηση που σε λίγες μέρες θα εύχονταν και οι δύο να μην είχαν δώσει…

«Κακώς κάθομαι και μπαίνω στη διαδικασία να γράψω και να εξηγήσω αλλά επειδή βλέπω ότι κάποιους δεν τους αρέσει και τόσο που είπαμε ότι υπάρχει περίπτωση να μπούμε survivor, για να χαλάσουν την εικόνα μας θυμήθηκαν να ξεθάψουν από την εκπομπή που ήμασταν 1 εβδομάδα πριν και πάνε να γράψουν ότι είμαστε και “Βιαστές”. Όταν σε μια σχέση 3 ατόμων (εγώ ο αδερφός μου και μια κοπέλα) η οποία έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της να κάνει κάτι και με τους δυο και όπως ανέφερα στην εκπομπή δε μας είπε κάτι αλλά θεωρώ ότι μας κατάλαβε και ήταν κάτι που σε εισαγωγικά το ήθελε. Αυτό θεωρείτε βιασμος; Mην προσπαθείτε να βγάλετε από τη μύγα ξύγκι».

Αυτά τα λόγια κοινοποίησε και ο Παναγιώτης Βαρουξής στο προφίλ του προσθέτοντας, «Σοβαρευτείτε».

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024