Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
5226 by Celia Kritharioti : Η κολεξιόν που αγαπήθηκε από τους σελέμπριτις

5226 by Celia Kritharioti : Η κολεξιόν που αγαπήθηκε από τους σελέμπριτις

Ο οίκος Celia Kritharioti λανσάρει την νέα συλλεκτική κολεξιόν 5226 Stay home και όλοι οι σελέμπριτις την έχουν ήδη αγαπήσει

Ο οίκος Celia Kritharioti λανσάρει την νέα συλλεκτική κολεξιόν 5226 Stay home και όλοι οι σελέμπριτις την έχουν ήδη αγαπήσει…

Η συλλογή που ξεχώρισε

Στη νέα συλλογή βρίσκουμε άνετα βελούδινα και βαμβακερά hoodies και φόρμες σε υπέροχα χρώματα, σε κόκκινες, μαύρες και γκρι αποχρώσεις. Σε αρκετά από αυτά υπάρχει και το χειροποίητο κεντητό μάτι, που θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Η Έβελυν Καζαντζόγλου, ο Τάσος Ξιαρχό και τα αγόρια του GNTM είναι μερικοί από τους σελέμπριτις που έχουν αγαπήσει την νεανική συλλογή.

Τα ρούχα 5226 απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες που επιθυμούν έναν αέρα Υψηλής Ραπτικής στην καθημερινότητά τους και στους άνδρες που αγαπούν το διαχρονικό στιλ και την υψηλή ποιότητα.

Φυσικά από μια τέτοια συλλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ζεστά κασκόλ και τα σκουφιά, αλλά και το must item της εποχής, μοντέρνες βαμβακερές μάσκες για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, με την υπογραφή της Σίλιας Κριθαριώτη.

Τα κομμάτια από τη υπέροχη κολεξιόν 5226 θα τα βρείτε αποκλειστικά στο eshop.

Οι δημιουργίες του διάσημου ελληνικού οίκου καταφέρνουν να εντυπωσιάζουν σε κάθε show, εκπροσωπώντας επάξια την ποιότητα τους, που είναι και το συνώνυμο του Celia Kritharioti Couture.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024