Το Survivor συνεχίζεται και το επεισόδιο της Κυριακής αναμένεται ενδιαφέρον με εντάσεις και μια άγρια επίθεση που δεν περίμενε κανείς.
«Η Κάτια φοράει μια μάσκα, δεν ξέρω ποια είναι αληθινά»
«Όταν έφερα εγώ δυο νίκες, πιστεύω πως αυτό τη συνέτριψε. Αυτό ήταν. Πως είναι μια βασίλισσα που ξαφνικά της πετάς το στέμμα; Σα να φοράει μια μάσκα. Όταν θα βγάλει τη και θα δείξει το αληθινό της πρόσωπο, τότε μπορώ να έχω και μια ξεκάθαρη εικόνα για την Κάτια» λέει χαρακτηριστικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.
Παράλληλα στο επεισόδιο της Κυριακής, Διάσημοι και Μαχητές θα δώσουν μια ακόμη σκληρή μάχη σε ένα αγώνισμα επάθλου.
Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου στο παραπάνω βίντεο.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.