Survivor : Αυτοί είναι οι νέοι παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι
Αυτοί είναι οι νέοι παίκτες που πέταξαν για Άγιο Δομίνικο και μπαίνουν στο Survivor
Το Survivor συνεχίζεται και οι ομάδες των Μαχητών και των Διασήμων αναμένεται να ενισχυθούν με νέους παίκτες.
Οι αναχωρήσεις για τον Άγιο Δομίνικο έχουν ξεκινήσει και το πρωί της Πέμπτης (14/01) τρεις νέοι παίκτες βρέθηκαν στο αεροδρόμιο.
Τα πράγματα στον Άγιο Δομίνικο δεν πάνε καθόλου καλά για την ομάδα των Διασήμων, η οποία χάνει συνέχεια και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, ενώ δεν λείπουν οι εντάσεις και οι καβγάδες.
Το παιχνίδι έχει αρχίσει να χάνει τον ενδιαφέρον του καθώς η προσθήκη της Ανθής Σαλαγκούδη και της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, μάλλον έκανε τα πράγματα χειρότερα παρά καλύτερα.
Η παραγωγή του Survivor λοιπόν αποφάσισε να προσθέσει δυο νέους παίκτες στην ομάδα των Διασήμων και μια μία νέα παίκτρια σε αυτή των Μαχητών.
Τα νέα πρόσωπα σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, η Βαλέρια Χοψονίδου και μια Μαχήτρια, το όνομα της οποίας δεν έγινε ακόμα γνωστό.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:
- Κίνα: Στρατιωτικές πτήσεις μεγάλης κλίμακας γύρω από την Ταϊβάν
- Το Ισραήλ προειδοποιεί τις ΗΠΑ ότι τα αποθέματά του σε πυραύλους αναχαιτίσεων εξαντλούνται επικίνδυνα
- Τα ΗΑΕ αναφέρουν ότι η πυρκαγιά σε εγκατάσταση πετρελαίου στο Αμπού Ντάμπι τέθηκε υπό έλεγχο
- Ο στρατός του Ισραήλ λέει πως σκότωσε δεκάδες μαχητές της Χεζμπολά στον νότιο Λίβανο
- Η Γερμανία δεν συμμετέχει σε αυτόν τον πόλεμο και δεν επιθυμούμε να συμμετάσχουμε, δήλωσε ο Μερτς
- Γιορτή σήμερα 15 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο




