Λέσβος : Δύσκολη νύχτα στην Καλλονή- Έσπασε ο ποταμός «Τσικνιάς»
Δύσκολη η νύχτα στο λεκανοπέδιο της Καλλονής, στη Λέσβο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έντονες βροχοπτώσεις που σημειώνονται από το απόγευμα στην Δυτική Λέσβου, είχαν ως αποτέλεσμα να φέρουν σε οριακό σημείο το μεγάλο ποτάμι (Αχερων) που διασχίζει την Καλλονή
Δύσκολη η νύχτα στο λεκανοπέδιο της Καλλονής, στη Λέσβο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έντονες βροχοπτώσεις που σημειώνονται από το απόγευμα στην Δυτική Λέσβου, είχαν ως αποτέλεσμα να φέρουν σε οριακό σημείο το μεγάλο ποτάμι (Αχερων) που διασχίζει την Καλλονή.
Χαρακτηριστική είναι, σύμφωνα με το lesvospost.gr, η ανάρτηση του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βερρου που γράφει: «Δύσκολη νύχτα. Οριακή η κατάσταση στην Καλλονή. Το προσωπικό του Δήμου είναι ήδη σε επιφυλακή».
Σε δεύτερη ανάρτηση του ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου ενημερώνει ότι ο ποταμός έσπασε.
«Δυστυχώς ο Τσικνιάς «έσπασε» χαμηλά. Ελπίζουμε οι ζημιές να είναι μικρές. Όλες οι Υπηρεσίες είναι επί τόπου» τόνισε.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας