Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης : Πουλά έργα τέχνης σε χαμηλές τιμές

Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης : Πουλά έργα τέχνης σε χαμηλές τιμές

Το Μουσείο αποδίδει μεγάλη έμφαση στον εκπαιδευτικό του ρόλο με την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, τα οποία απευθύνονται σε παιδιά νηπιαγωγείου και όλων των τάξεων του δημοτικού και σε παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης έχει σκοπό τη διαφύλαξη, τη μελέτη και την προβολή της Παιδικής Τέχνης, την αισθητική καλλιέργεια των παιδιών και την ανάπτυξη της δημιουργικότητάς τους, την παρουσίαση περιοδικών εκθέσεων Παιδικής Τέχνης και την οργάνωση Πανελλήνιου Διαγωνισμού Παιδικής Ζωγραφικής, καθώς και τη συνεργασία με μουσεία, καλλιτεχνικά εργαστήρια και αντίστοιχους φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Το Μουσείο αποδίδει μεγάλη έμφαση στον εκπαιδευτικό του ρόλο με την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, τα οποία απευθύνονται σε παιδιά νηπιαγωγείου και όλων των τάξεων του δημοτικού και σε παιδιά με ειδικές ανάγκες, τη διεξαγωγή σεμιναρίων, εργαστηρίων και άλλων δραστηριοτήτων σχετικά με την τέχνη για παιδιά, καθώς και σεμιναρίων και εκπαιδευτικών πακέτων για τους σχολικούς δασκάλους καλλιτεχνικών θεμάτων.

Προσφορά έργων τέχνης για την ενίσχυση του Μουσείου

Με ανακοίνωσή του το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης απευθύνει ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» σε όλους τους πιστούς φίλους του που σε δύσκολους καιρούς το στήριξαν και το στηρίζουν εξακολουθητικά και με όλη τους την καρδιά: όχι μόνον στα αγαπημένα του παιδιά και τους γονείς τους που αγκαλιάζουν με ενθουσιασμό τις δράσεις του, αλλά ακόμη, στους υπέροχους εικαστικούς και φιλότεχνους που στέκουν δίπλα του με ενθουσιασμό, συνεισφέροντας με κάθε τρόπο ως σταθεροί αρωγοί του.

«Συναντούμε, λοιπόν, το 2021 με θερμές ευχές σε όλους εσάς, τους φίλους του ΜΕΠΤ, με την επιθυμία να μοιραστούμε μαζί σας τα δώρα αγάπης των φίλων μας» αναφέρουν οι υπεύθυνοι του Μουσείου.

64 έργα δωρισμένα από τους ίδιους τους δημιουργούς τους ή και συλλέκτες τους, προσφέρονται μέσα από την πλατφόρμα του ΜΕΠΤ σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές για τους σκοπούς του Μουσείου.

Η απόκτησή τους -με τη μορφή δωρεάς προς το Μουσείο- βοηθά ουσιαστικά να παραμένει οργανικά μάχιμο και δυναμικά κοντά στα παιδιά και τις τέχνες.

Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν κάποιο έργο τέχνης, μπορούν να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά στο contact@childrensartmuseum.gr, προκειμένου να λάβουν περισσότερες πληροφορίες και να δεσμεύσουν το έργο ή τα έργα που τους ενδιαφέρουν.

Μέχρι στιγμής, έχουν δεσμευτεί τα παρακάτω έργα: 

-N.6 του Μάριου Βουτσινά (5 από τα 10 γούρια)

-Ν.9 της Σοφίας Καλογεροπούλου

-N.30 της Πένυ Κωνσταντίνου

-Ν.36 του Βασίλη Μαυρογιάννη

-N.47 του Αλέξανδρου Χαιρετάκη

-Ν.54 της Γεύσως Παπαδάκη

-N.55 της Ρούλη Μπούα

-Ν.56 της Ρούλη Μπούα

-Ν.57 της Βάσως Τρίγκα

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024