Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Earwig and the Witch»: H πρώτη 3D ταινία του Studio Ghibli

«Earwig and the Witch»: H πρώτη 3D ταινία του Studio Ghibli

Το «Earwig and the Witch» είναι η πρώτη ταινία με συνθετική εικόνα (CGI) που κυκλοφόρησε το παγκοσμίου φήμης στούντιο κινούμενων σχεδίων Studio Ghibli

Τρέιλερ για την πρώτη ταινία με συνθετική εικόνα (CGI) που κυκλοφόρησε το παγκοσμίου φήμης πλέον στούντιο κινούμενων σχεδίων Studio Ghibli έχουμε εδώ και λίγες ημέρες στη διάθεσή μας.

Σε σκηνοθεσία Goro Miyazaki, του γιου του θρυλικού Hayao Miyazaki, η ταινία «Earwig and the Witch» έκανε πρεμιέρα στις 30 του περασμένου Δεκεμβρίου στην Ιαπωνία και θα προβληθεί στις ΗΠΑ, φέτος.

Η ταινία είναι για μια εγωίστρια μάγισσα που υιοθετεί ένα ορφανό στη βρετανική επαρχία, ένα θέμα το οποίο από μόνο του δηλώνει ότι είναι παραγωγή του Studio Ghibli.

Ο πατέρας του σκηνοθέτη, ο Hayao, μας έχει δώσει αριστουργήματα του Studio Ghibli όπως: «Ο γείτονάς μου, Τοτορο», «Η Πριγκίπισσα Μονονόκε», «Το Κάστρο στον Ουρανό», «Ταξίδι στη Χώρα των Θαυμάτων», «Το Κινούμενο Κάστρο» και άλλα.

Ο Goro δεν είναι πρωτάρης στη σκηνοθεσία αλλά οι προσδοκίες του κοινού από αυτόν είναι μεγάλο βάρος στις πλάτες του, ενώ και η σχέση του με τον πατέρα του όπως σημειώνει το ΑΠΕ, είναι περίπλοκη.

Για παράδειγμα, ενώ προηγουμένως είχε δώσει υπόσχεση ότι δεν θα ασχοληθεί με κινούμενα σκίτσα, τελικά ασχολήθηκε.

Οι ανά τον κόσμο φίλοι του Studio Ghibli, μικροί και μεγάλοι  ας μη βιαστούν να βγάλουν ετυμηγορία κι ας τους παρηγορεί το γεγονός ότι ο πατέρας, ο Hayao, δουλεύει πάνω στην «How Do You Live?», ταινία 2D, η οποία σε λίγα χρόνια θα κυκλοφορήσει.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024