Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καπιτώλιο : Είχαν προβλέψει οι Simpsons τις ταραχές στην Ουάσιγκτον;

Καπιτώλιο : Είχαν προβλέψει οι Simpsons τις ταραχές στην Ουάσιγκτον;

Έχουν προβλέψει τα πάντα. Από την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, έως την εμφάνιση του κοροναϊού. Ο λόγος για τους Simpsons, οι οποίοι λαμβάνουν πλέον παγκόσμια αναγνώριση, ως οι μεγαλύτεροι... προφήτες!

Έχουν προβλέψει τα πάντα. Από την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, έως την εμφάνιση του κοροναϊού. Ο λόγος για τους Simpsons, οι οποίοι λαμβάνουν πλέον παγκόσμια αναγνώριση, ως οι μεγαλύτεροι… προφήτες!

Κάτι φορά που κάτι μεγάλο συμβαίνει, δεν αργούν να κυκλοφορήσουν εικόνες και βίντεο, κυρίως στα social media, από ένα επεισόδιο της θρυλικής σειράς, στο οποίο απεικονίζονται τα γεγονότα τα γεγονότα που συνέβησαν… πριν συμβούν.

Και εφόσον έχουν… προβλέψει πράγματα που έχουν συμβεί χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, δεν θα μπορούσαν να μην είχαν αναφερθεί και στα όσα ντροπιαστικά συνέβησαν εχθές στο Καπιτώλιο, στην Ουάσιγκτον, όταν εκατοντάδες άνθρωποι εισέβαλαν, προσπαθώντας να διακόψουν τη διαδικασία επικύρωσης της εκλογικής νίκης του Τζο Μπάιντεν.

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με πολλούς χρήστες του διαδικτύου, στην 7η σεζόν της σειράς, στο επεισόδιο με τίτλο «The Day the Violence Died» (σ.σ η μέρα που πέθανε η βία), απεικονίζονται δεκάδες άνθρωποι να εισβάλλουν στο Καπιτώλιο, κρατώντας όπλα, ακόμα και βόμβες.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακόμα, σε άλλο επεισόδιο, με τίτλο «Treehouse of Horror XXXI», ο πρωταγωνιστής Χόμερ Σίμπσον, κάθεται στη στέγη ενός σπιτιού, ενώ τα πάντα γύρω του καίγονται. Μάλιστα, στη φωτογραφία αναγράφεται η ημερομηνία 20 Ιανουαρίου 2020, δηλαδή η ημερομηνία που αναμένεται ο Ντόναλντ Τραμπ να παραδώσει την εξουσία στον Τζο Μπάιντεν.

Δείτε τα αποσπάσματα:

Και τα… ντοκουμέντα δεν τελειώνουν ποτέ!

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024