Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σκόουλς… νίκησε τον Φερνάντες στις προτιμήσεις των οπαδών της Γιουνάιτεντ

Ο Σκόουλς… νίκησε τον Φερνάντες στις προτιμήσεις των οπαδών της Γιουνάιτεντ

Ο Πολ Σκόουλς έχει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές των φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την εφετινή σεζόν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα πηγαίνει περίφημα στην Premier League, με τους φιλάθλους των «κόκκινων διαβόλων» να κάνουν… όνειρα για το πρωτάθλημα μετά από αρκετά χρόνια. Η ομάδα του Σόλσκιερ συγκατοικεί στην κορυφή με την Λίβερπουλ, έχοντας και έναν αγώνα λιγότερο.

Ο Μπρούνο Φερνάντες κάνει εκπληκτικά πράγματα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας σε 24 φετινά ματς 15 γκολ και 9 ασίστ.

Fernandes has had a huge impact in his first year at United

Ο Πορτογάλος έχει πάρει από το… χεράκι την ομάδα του Σόλσκιερ και την οδηγεί εκ του ασφαλούς. Ο 26χρονος παίκτης λατρεύεται σαν… Θεός από τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ, ωστόσο όταν μπαίνει στη ζυγαριά και το όνομα του Πολ Σκόουλς, ο Πορτογάλος βγαίνει ηττημένος!

Οι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» κλήθηκαν να επιλέξουν. Πολ Σκόουλς ή Μπρούνο Φερνάντες; Δύσκολο δίλλημα για τους ίδιους, με το αποτέλεσμα όμως να είναι συντριπτικά υπέρ του άλλοτε μεσοεπιθετικού της Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα, μετά από 7.000 ψήφους, ο Σκόουλς πήρε ποσοστό 61%, με τον Μπρούνο Φερνάντες να έχει 21%. 18% των οπαδών δε μπόρεσε να διαλέξει… μεριά.

Paul Scholes became a holding midfield maestro in his later years

Ο Σκόουλς είναι ένας παίκτης-θρύλος για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οπότε θεωρείται απολύτως φυσιολογικό το αποτέλεσμα του γκάλοπ. Ήταν το μηχανάκι της μεσαίας γραμμής των «κόκκινων διαβόλων». Με αρχοντικό τρόπο, διηύθυνε μαεστρικά το παιχνίδι της ομάδας.

Σε 499 ματς στην Premier League, σκόραρε 107 γκολ, ενώ μοίρασε και 55 ασίστ. Από την άλλη, ο Μπρούνο μέχρι στιγμής έχει βρει δίχτυα 19 φορές, ενώ έχει και 14 τελικές πάσες σε 30 αναμετρήσεις του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έχει κάνει καλύτερο ξεκίνημα, με τον Σκόουλς μάλιστα να παραδέχεται πως: «Είναι καλύτερος από μένα. Είναι διαφορετικός παίκτης από μένα. Σκοράρει και δημιουργεί περισσότερα γκολ από μένα».

Ο Φερνάντες έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να ξεπεράσει τους αριθμούς του Σκόουλς, αλλά και να κόψει πρώτος το… νήμα στο δίλλημα με τον 46χρονο θρύλο της ομάδας του Μάντσεστερ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024