Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ : Η αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό

ΑΕΚ : Η αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό

Οι εκλεκτοί του Μανόλο Χιμένεθ για την αυριανή αναμέτρηση με την ομάδα του Δέλλα.

Το βλέμμα της στραμμένο στον Παναιτωλικό έχει η ΑΕΚ. Η Ένωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αυριανή (6/1) αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου, με τους «κιτρινόμαυρους» να αναζητούν την επιστροφή στο δρόμο των επιτυχιών.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο Μανόλο Χιμένεθ γνωστοποίησε την αποστολή για το αυριανό ματς, με τον Ανδαλουσιανό τεχνικό να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Μιχάλης Μπακάκης είναι κανονικά διαθέσιμος, ενώ στην αποστολή επέστρεψε και ο τιμωρημένος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, Γεβγέν Σάκχοφ.

Εκτός παραμένουν οι Σιμάνκι-Παουλίνιο, ενώ ο Νέναντ Κρίστιτσιτς δε θα δώσει το παρών στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, καθώς είναι τιμωρημένος. Για λόγους τακτικής, ο κόουτς της ΑΕΚ δε συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Νασίμ Χνιντ και Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο.

Αναλυτικά η «κιτρινόμαυρη» αποστολή κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Μιτάι, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024