Πολ ΜακΚάρτνεϊ : Ένα ξεχωριστό δέντρο τον βοηθά να θυμάται τον Τζορτζ Χάρισον
Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ ανέφερε λεπτομερώς τον συγκινητικό τρόπο, με τον οποίο συνεχίζει να διατηρεί στη μνήμη του τον Τζορτζ Χάρισον, 19 χρόνια μετά τον θάνατο του.
Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ ανέφερε λεπτομερώς τον συγκινητικό τρόπο, με τον οποίο συνεχίζει να διατηρεί στη μνήμη του τον Τζορτζ Χάρισον, 19 χρόνια μετά τον θάνατο του.
Paul McCartney Talks to Late Beatles Bandmate George Harrison’s Spirit Through a Tree https://t.co/AzmUcNY1er
— People (@people) December 30, 2020
«Αυτό είναι το δέντρο που μου έδωσε ο Τζορτζ»
Το πρώην μέλος των Beatles εξήγησε στο NPR σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι ο Χάρισον, που ήταν «πολύ καλός κηπουρός», με πολλές γνώσεις στην κηπουρική, του έδωσε κάποτε ένα δέντρο ως δώρο.
«Είναι ένα μεγάλο έλατο και βρίσκεται δίπλα στην πύλη μου» είπε ο ΜακΚάρτνεϊ. «Καθώς έφευγα από το σπίτι μου σήμερα το πρωί, βγήκα από το αυτοκίνητο, έκλεισα την πύλη και κοίταξα το δέντρο και είπα: “Γεια, Τζoρτζ. Να εκεί είναι, μεγαλώνει δυνατά”», σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.
«Καθώς περνούν τα χρόνια, κάθε φορά που το κοιτάζω λέω: “Αυτό είναι το δέντρο που μου έδωσε ο Τζορτζ. Ο Τζορτζ μπήκε σε αυτό το δέντρο για μένα. Ελπίζω να είναι ευχαριστημένος με αυτό”» είπε για τον αείμνηστο κιθαρίστα και τραγουδιστή των Beatles, ο οποίος πέθανε από καρκίνο τον Νοέμβριο του 2001 σε ηλικία 58 ετών.
Paul McCartney explains how special tree helps him remember George Harrison https://t.co/lMutGUixI2
— The Independent (@Independent) December 31, 2020
Στην ίδια συνέντευξη, ο ΜακΚάρτνεϊ μίλησε για τις αναμνήσεις του από τον Τζον Λένον, ο οποίος δολοφονήθηκε σε ηλικία 40 ετών στις 8 Δεκεμβρίου 1980 στη Νέα Υόρκη. «Τον σκέφτομαι συχνά. Τον ονειρεύομαι» τόνισε ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ.
- Ηλεία: Μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών για τέσσερις πεζοπόρους που εγκλωβίστηκαν στο φαράγγι Σιπρένι
- Σύλληψη 19χρονου για απόπειρα βιασμού 14χρονης σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι
- Ο Φορλάν ανέλαβε την Ουρουγουάη μετά την αποτυχία στο Μουντιάλ (pic)
- Γεννήσεις: Κατάρρευση την τελευταία 20ετία – Χαμηλά εισοδήματα και στεγαστική κρίση ανάμεσα στις αιτίες
- Μήπως οι γυναίκες είναι αυτές που κινούν τα νήματα στην Οδύσσεια;
- Ρόδρι: «Ο Λαμίν Γιαμάλ πρέπει να ηρεμήσει το άγχος του»
- Τα «αόρατα» σκυλάκια των καταφυγίων: Ψυχές που καρτερούν μια ζεστή αγκαλιά
- Κρήτη: Τροχαίο με νεκρό μοτοσικλετιστή στον ΒΟΑΚ – Η μηχανή του συγκρούστηκε με βαν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442