Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάρτι στο Χόθορνς για τη Λιντς – Λύτρωσε την Άρσεναλ ο Λακαζέτ

Πάρτι στο Χόθορνς για τη Λιντς – Λύτρωσε την Άρσεναλ ο Λακαζέτ

Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα έκανε ότι ήθελε στην έδρα της Γουέστ Μπρόμιτς, επικρατώντας με το ευρύ 5-0. Ξυπνάει σιγά σιγά η Άρσεναλ, με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να νικάει (0-1) στο Φάλμερ την Μπράιτον, ανεβαίνοντας στον βαθμολογικό πίνακα της Premier League.

Σπουδαίες και σημαντικές νίκες για Λιντς και Άρσεναλ, με τις δυο ομάδες να λένε… αντίο στο 2020 με τον πιο ιδανικό τρόπο.

Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα πέρασε… αέρας από το Χόθορνς, επικρατώντας με 5-0 της Γουέστ Μπρόμιτς, ενώ οι «κανονιέρηδες» του Μικέλ Αρτέτα νίκησαν (0-1) εκτός έδρας την Μπράιτον.

Στα άλλα δυο ματς, η Μπέρνλι επικράτησε (1-0) της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ενώ Σαουθάμπτον και Γουέστ Χαμ κόλλησαν στο μηδέν.

Γουέστ Μπρόμιτς-Λιντς 0-5

Η Λιντς έκανε… περίπατο στο Χόθορνς, βάζοντας κυριολεκτικά στα… δίχτυα την Γουέστ Μπρόμιτς. Με αυτό το τρίποντο, η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα βρίσκεται στην 11η θέση με 23 βαθμούς, μια ανάσα από τις ευρωπαϊκές θέσεις. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι βαδίζουν με μαθηματική ακρίβεια προς τον γκρεμό και την Τσάμπιονσιπ.

Στο 9ο λεπτό ο Σόγιερς χωρίς να βλέπει το τέρμα του, γύρισε την μπάλα προς τον Τζόνστον, που ήταν εκτός θέσης κι έτσι η Λιντς πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Στο 32΄ ο Αλιόσκι με φοβερό σουτ στην κίνηση από αριστερά, έκανε το 0-2. Η Λιντς έκανε πάρτι στο γήπεδο και στο 36’ ο Χάρισον άλλαξε με τον Μπάμφορντ, γύρισε από το πέναλτι και σούταρε για το 0-3 ενώ στο 40’ ο Κλιχ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ροδρίγο με σουτ έκανε το 0-4.

Στο 72΄, οι φιλοξενούμενοι έβαλαν το κερασάκι στην τούρτα του θριάμβου. Οι παίκτες του Μπιέλσα έκρυψαν την μπάλα και ο Ραφίνια συνέκλινε από δεξιά και με αριστερό σουτ έκανε το 0-5.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Τζόνστον, Ατζαγί, Γκιμπς, Φούρλονγκ, Ο’Σέι, Φίλιπς (46’ Ιβάνοβιτς), Σόγιερς, Ντιανγκανά (73′ Κροβίνοβιτς), Γκάλαχερ, Ρόμπινσον, Γκραντ (61’ Περέιρα)

ΛΙΝΤΣ: Μελιέ, Ντάλας, Έιλινγκ, Στρόικ, Φίλιπς, Κλιχ (58’ Σάκλετον), Χάρισον, Αλιόσκι, Ραφίνια (81’ Κόστα), Μπάμφορντ, Ροδρίγο

Μπράιτον-Άρσεναλ 0-1

Δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο για την Άρσεναλ, με ήρωα τον Λακαζέτ. Οι «κανονιέρηδες έφυγαν με το διπλό (0-1) από την έδρα της Μπράιτον και πλέον βρίσκονται στην 13η θέση με 20 βαθμούς.

Για ακόμη ένα ματς, η Άρσεναλ δεν ήταν καλή στο πρώτο μέρος, με τον Λακαζέτ να ξελασπώνει την ομάδα του Λονδίνου και τον Αρτέτα.

Στο 66ο λεπτό ο Σακά έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Λακαζέτ κοντρόλαρε και σούταρε από το ύψος της περιοχής, γράφοντας το 1-0.

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Σάντσεθ, Μπερν, Ντανκ, Γουέμπστερ, Φέλτμαν, Μπερνάρντο, Πρέπερ (68’ Μαρτς), Γκρος, Μπισουμά, ΜακΆλιστερ (68’ Μοπέ), Τζαχανμπάκς (75’ Τροσάρ)

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Πάμπλο Μαρι, Μπεγερίν, Τίρνεϊ, Χόλντινγκ, Σακά (81’ Θεμπάγιος), Τζάκα, Ελνενί, Σμιθ Ρόου (89’ Μέιτλαντ Νάιλς), Μαρτινέλι (66’ Λακαζέτ), Ομπαμεγιάνγκ

Μπέρνλι-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-0

Νικήτρια στο ντέρμπι της παραμονής ήταν η Μπέρνλι. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν (1-0) της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ανεβαίνοντας στην 16η θέση και στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη.

Το πολυπόθητο γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 31΄. Ο  Γουντ πήρε την κεφαλιά μετά από γέμισμα του Πίτερς αλλά ο Ράμσντεϊλ έσωσε εντυπωσιακά και από το κόρνερ ο Μι με κεφαλιά έκανε το 1-0.

ΜΠΕΡΝΛΙ: Πόουπ, Πίτερς, Λόουτον, Μι, Ταρκόβσκι, Τέιλορ (10’ Μπένσον), Μπρέιντι, Γουέστγουντ, Μπράουνχιλ, Μπαρνς (78’ Στίβενς), Γουντ

ΣΕΦΙΛΝΤ: Ράμσντεϊλ, Μπάσαμ, Στίβενς, Μπάλντοκ, Ρόμπινσον (57’ Φλεκ), Ίγκαν, Αμπαντού (67’ Νόργουντ), Όσμπορν, ΜακΓκόλντρικ, Μουσέ (63’ Μπουρκ), Μπρούστερ

Σαουθάμπτον-Γουέστ Χαμ 0-0

Στο Σεντ Μέρις, Σαουθάμπτον και Γουέστ Χαμ έμειναν στο μηδέν, με τις φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες να είναι λιγοστές. Με αυτή την ισοπαλία, οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να μπουν… σφήνα στις ευρωπαϊκές θέσεις.

Στο 35ο λεπτό ο Φουόκερ Πίτερς έδωσε δεξιά στον Γουόλκοτ κι εκείνος σέντρα αλλά ο Άνταμς δεν μπόρεσε από κοντά να νικήσει τον Φαμπιάνσκι και στο 45+2’ το σουτ του Λανσίνι πέρασε λίγο έξω.

Στο 62ο λεπτό ο Φαμπιάνσκι έσωσε μετά από πλασέ του Γουόλκοτ ενώ στο 85’ o MακΚάρθι πρόλαβε σωτήρια τον Μπενραχμά μετά από γύρισμα του Μπόουεν.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: ΜακΚάρθι, Μπέρτραντ, Στίβενς, Ρομέου, Γουόκερ Πίτερς, Μπεντνάρεκ, Γουόρντ Πράουζ, Ντζενεπό (78’ Άρμστρονγκ), Γουόλκοτ, Ινγκς, Άνταμς (59’ Λονγκ)

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Ογκμπόνα, Ντόουσον, Κρέσγουελ, Φρέντερικς, Ράις, Λανσίνι (59’ Μπενραχμά), Φορνάλς, Σούτσεκ, Γιαρμολένκο (72’ Μπόουεν), Αλέ (75’ Αντόνιο)

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024