Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το μήνυμα του Χασάν και η επιστροφή στο γήπεδο

Το μήνυμα του Χασάν και η επιστροφή στο γήπεδο

Ο Αχμέντ Χασάν έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα για την κατάσταση της υγείας του μέσω ανάρτησης του στο Instagram, ενώ «πάτησε» γήπεδο μετά από ενάμιση μήνα κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.

Στα μέσα του περασμένου Νοεμβρίου στον Ολυμπιακό ενημερώθηκαν ότι ο Αχμέντ Χασάν είχε «χτυπηθεί» από τον κοροναϊό. Την είδηση είχε ανακοινώσει η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου καθώς ο επιθετικός του Ολυμπιακού βρισκόταν στην πατρίδα του για τους αγώνες της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Οι επιπλοκές που προκλήθηκαν δεν επέτρεψαν στον Χασάν να γυρίσει στην αγωνιστική δράση, ούτε καν να κάνει προπονήσεις, με αποτέλεσμα και ο Ολυμπιακός με τη σειρά του να ενημερώσει πως ο Αιγύπτιος θα μείνει εκτός δράσης λόγω των επιπλοκών από τον κοροναϊό.

Όμως μετά από περίπου ενάμιση μήνα ο Χασάν βρέθηκε στον Ρέντη και «πάτησε» γήπεδο για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια υγείας που είχε, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, αφού χρειάζεται ακόμη χρόνο για να επιστρέψει στο 100%. Ο Αιγύπτιος φορ του Ολυμπιακού υποβάλλεται και σήμερα σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει στη δράση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος ο επιθετικός του Ολυμπιακού ανέβασε ένα συγκινητικό μήνυμα με ανάρτηση του στο Instagram, όπου αναφέρεται στα όσα πέρασε με τον ιό, με δάκρυα στα μάτια, ενώ τόνισε ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός.

«Δυστυχώς ο κορωνοϊός είχε κάποιες επιπλοκές για την υγεία μου και δεν μπορούσα να προπονηθώ ή να γυμναστώ όλο αυτό το διάστημα. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος στη ζωή μου, που δεν μπορούσα να κάνω ό,τι αγαπώ περισσότερο, αλλά πάντα πιστεύω πως όταν αντιμετωπίζεις εμπόδια δεν έρχονται στο δρόμο σου για να σε καταστρέψουν.

Έρχονται για να σου δώσουν ώθηση, να σε βελτιώσουν και να σε κάνουν πιο δυνατό. Κάθε φορά βάζω πρόκληση στον εαυτό μου να επιστρέψω πιο δυνατός. Σας γράφω αυτά τα λόγια με δάκρυα στα μάτια και είμαι ευγνώμων που επέστρεψα. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα συμπαράστασης», έγραψε στο Instagram ποστάροντας ένα βίντεο από το προπονητικό της ομάδας, αλλά και τις εξετάσεις του.

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024