Αποκλειστικό MEGA : Σενάρια για μερικό άνοιγμα της αγοράς στις 11 Ιανουαρίου
Μπορεί το click away να έχει αρχίσει σιγά σιγά να παίρνει μπρος, όμως οι επιχειρήσεις δεν πλησιάζουν καν τον τζίρο των προηγούμενων -προ κοροναϊού- ετών
Μπορεί το click away να έχει αρχίσει σιγά σιγά να παίρνει μπρος, όμως οι επιχειρήσεις δεν πλησιάζουν καν τον τζίρο των προηγούμενων -προ κοροναϊού- ετών.
Ωστόσο, φαίνεται να υπάρχει ένα μικρό φως στο τούνελ του λιανεμπορίου, αφού ενδέχεται από τις πρώτες μέρες του νέου έτους να υπάρξει άνοιγμα του λιανεμπορίου, φυσικά με αυστηρά μέτρα.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, η επιθυμητή ημέρα για να ανεβάσουν ρολά τα μικρά καταστήματα είναι η Δευτέρα 11 Ιανουαρίου.
Μάλιστα, στις 7 του μήνα, θα έχει προηγηθεί τηλεδιάσκεψη με την επιτροπή λοιμωξιολόγων.
Μια παραλλαγή του click away
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο τρόπος με τον οποίο θα ψωνίζουμε θα είναι μια παραλλαγή του click away.
Οι καταναλωτές θα τηλεφωνούν στο κατάστημα για να κλείσουν ραντεβού, και θα τους αποστέλλεται SMS για επιβεβαίωση της ημέρας και ώρας.
Δεν θα χρειάζεται να έχουν επιλέξει από πριν το προϊόν που επιθυμούν να αγοράσουν, καθώς θα επιτρέπεται η είσοδος στο κατάστημα με κανόνες και περιορισμούς που θα ανακοινωθούν.
- Το Ιράν δεν είναι ακόμη έτοιμο να σταματήσει τον πόλεμο, λέει ο Τραμπ – Εκτροπή πτήσεων στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι
- «Πόρτα» σε Τραμπ από Αυστραλία και Ιαπωνία για αποστολή πολεμικών πλοίων στα στενά του Ορμούζ
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος ΙΣΤ’)
- Πέντε φρούτα που κάνουν τη διαφορά
- Αλλάζει ο καιρός τη Δευτέρα: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
- Fitness γεύματα στα εστιατόρια

